Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Götalandsvägen 232, Älvsjö, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
4 278 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus och trevlig - balkong i väst - centralt läge

Välkommen till denna ljusa och fina bostad på 5 trappar med utsikt över takåsarna.
Lägenheten erbjuder ett stort och rymligt kök med plats för större middagssällskap. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror med kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Fint helkaklat badrum med mörkt klinkergolv med och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsyta ovan. Badkar, kommod, spegelskåpet, wc. Ljust och härligt vardagsrum med utgång till balkong med utsikt över innergård och taken i västläge med eftermiddag och kvällssol. Två bra sovrum samt god förvarning med garderober och externt förråd.

Bostaden är i mycket gott skick med hög standard. Läget är bra med kort promenadavstånd till Älvsjö Centrum som erbjuder mycket bra service och kommunikationer med pendeltåg och bussar. Dessutom nära till Älvsjöskogen med stor lekpark där barn kan både leka och njuta av naturen.

Detta är en kommande visning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Beskrivning

Hall: Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor bakom spegelskjutdörr garderob.
Parkettgolv och vita målade väggar.

Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel, tv-bord och byrå. Utgång till balkong i väst läge med eftermiddag och kvällssol. Parkettgolv och vita målade väggar.

Sovrum: Sovrum med plats för säng och skrivbord. Garderob för förvaring. Parkettgolv och vita målade väggar.

Badrum: Fint helkaklat badrum med svart klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Bra förvaring med överskåp. Kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasväggar och takdusch, wc.

Kök: Stort och rymligt kök med bra arbetsyta och förvaring. Vita köksluckor med ljus bänkskiva ovan och vitt kakel som stänkskydd, belysning under överskåp. Köket är utrustat med rostfri kyl och frys, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin.

Sovrum: Sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med förvaring. Parkettgolv och vita målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Entrékvarteret 160809.pdf Årsredovisning.pdf Ekonomisk plan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 80 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 5 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Entrékvarteret
Organisationsnummer: 7696305155
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 135
Antal lokaler: 3

Brf Entrékvarteret förvärvade fastigheten Kabelverket 10 i Stockholm år 2016. Föreningen innefattar idag 135 lägenheter med bostadsrätt, tre kommersiella lokaler med hyresrätt, 51 garageplatser (varav två för MC) och 31 parkeringsplatser ovan jord. Kvarteret består av sju trapphus i en huskropp och höjden varierar mellan fyra till åtta våningar. Huskroppen bildar ett kvarter som sluter sig runt en gemensam, grönskande gård med en öppning mot sydväst. Under gården finns ett parkeringsgarage. Total lägenhetsyta är 10 354 kvm och de kommersiella lokalerna ligger på totalt 354 kvm.
Föreningens ekonomi är god och det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen är äkta.

Parkering: 51 garageplatser (varav två för MC) och 31 parkeringsplatser utomhus.

Månadsavgift

Avgift: 4 278 SEK / mån
Ink. Värme, kallvatten

Driftskostnad

570 SEK varav:
Försäkring: 130 SEK
Elektricitet: 220 SEK
Övrigt: 220 SEK
Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån läggs på avgiften gällande bredband, Kabel-TV och IP-telefoni. Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalinbox per lägenhet för TV ingår.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.77000 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1164 SEK

Uteplats

Balkong i väst med kvällssol.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy