Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rissneleden 165 8/8 tr., Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
136 kvm
Avgift
6 645 SEK / mån
Rum
5.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkommen till en unik etagevåning fördelat på 136 kvm på våning 8/8.

Nu saluförs en av Grönkullas vindsvåningar i etage på våning 8/8. Bostadens planlösning karakteriseras av ljusa och rymliga ytor med genomgående fint ljusinsläpp via dem stora fönsterpartierna i flera väderstreck. På entréplan möts ni av en välkomnande entré med klinkers på golvet och en klädkammare om ca 4 kvm. Vidare erbjuder bostaden 2 sovrum och 2 klädkammare, varav en klädkammare/förråd kan nyttjas som ett arbetsrum. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket och ett helkaklat badrum. Via en gedigen trapp upp till bostadens andra plan nås ni av ett rymligt allrum, ett helkaklat badrum och ett sovrum. Vidare finner ni två rymliga sovrum, ett badrum och bostadens höjdpunkt köket. Köket erbjuder gott om förvaring i både under-och överskåp. Bostaden vardagsrum går att möblera efter tycke och smak, från vardagsrummet nås bostadens andra balkong.

Ett stenkast från bostaden nås Rissne centrum med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Rissne centrum erbjuder även ypperliga kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana. Med tunnelbana nås Stockholm central på 16 minuter. Går ni åt andra hållet når ni stormarknader såsom Willys, Hornbach och Coop och även Ursviks friluftsområde med bl.a. flera mil skog, utegym och grillplatser.

Vart välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÉPLAN
HALL/KLÄDKAMMARE:
Rymlig hall med klinker innanför ytterdörren som övergår i stavparkett. I angränsning till hallen nås bostadens klädkammare.

SOVRUM 1:
Bostadens första sovrum rymmer säng med tillhörande möblemang, i rummet finns en garderob i dagsläget.

SOVRUM 2/KLÄDKAMMARE:
Från hallen nås bostadens andra sovrum som rymmer enkelt en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt möblemang om så önskas. Från sovrummet nås bostadens klädkammare.

BALKONG:
Från sovrum 2 nås bostaden balkong med attraktivt solläge. Balkongen rymmer möblemang samt blomlådor.

BADRUM:
Från hallen nås bostadens helkaklade badrum, badrummet är utrustat med handfat, wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

KÖK:
Här finns gedigna arbetsytor via den L- formade arbetsbänken och mycket goda förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp. Bostadens kök erbjuder all maskinell utrustning som kan tänkas behövas för den moderna familjen i form av: Diskmaskin, ugn, induktionshäll, diskho, kyl samt frys i fullhöjd. Golvet utgörs av parkett och väggarna är målade i vitt. Köket erbjuder gott om utrymme med matplats för minst 6 personer, köket är i delvis öppen planlösning till vardagsrummet.

FÖRRÅD:
Från köket nås bostadens förråd som kan nyttjas som ett extra skafferi alternativt ett arbetsrum. Förrådet erbjuder ett fönster.

VARDAGSRUM:
Från köket nås bostadens vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak. Från vardagsrummet nås bostadens andra balkong.

ARBETSRUM/ TRAPP
Från vardagsrummet nås ett mindre arbetsrum samt trappen upp till bostadens övre plan.

ÖVRE PLAN

Via en gedigen trapp upp till bostadens andra plan finner ni:

ALLRUM:
Allrummet går att nyttjas som ett sovrum alternativ ett allrum som kan möbleras efter tycke och smak.

SOVRUM 3:
Sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang.

BADRUM 2:
Helkaklat badrum med handfat, wc och duschhörna.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan BRF Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 136 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5,5 rum, varav 5 sovrum.

Lägenhetsnummer

1-1804

Våning / hiss

Våning 8 av 8.
Våning 8 men 9 i hissen.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Grönkulla
Organisationsnummer: 769632-0121
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1-1804
Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 1

Brf Grönkulla är en äkta förening som registrerades 2 april 2016. Föreningen består av 115 lägenheter fördelat i två flerbostadshus, samt en lokal.

Parkering: Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool.

BoNea sköter uthyrning av p-platserna.
Tel: 010-4498017
Veronica.blom@skanska.se

TV och bredband: Alla lägenheter i Grönkulla är anslutna till Sundbybergs Stadsnät ett fiberoptiskt bredbandsnät där flera olika tjänsteleverantörer ab b.la Internet, Tv och telefoni.

Gemensamma utrymmen: Sutterängplan innehåller garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Det finns dessutom barnvagnsrum i respektive trapphus.
Sopsugsanläggning är placerad mellan de två huskropparna. På baksidan kommer en grillplats med bänkar att anläggas

Månadsavgift

Avgift: 6 645 SEK / mån
VÄ&VA

Gårdsplats/innergård

På baksidorna ansluter husen till en lummig parkmiljö med lekplats för de minsta, gemensamma uteplatser och grönytor.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.59400 %
Andel av årsavgiften: 1.59000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Bilplats

Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool.

BoNea sköter uthyrning av p-platserna.
Tel: 010-4498017
Veronica.blom@skanska.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy