Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 575 000 SEK / Pris
Adress
Slottsgatan 168, Centralt, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
3 575 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik tvåa i perfekt skick med egen uteplats, med ett stenkast från citykärnan.

Nu har du möjlighet att förvärva en unik tvåa i perfekt skick med egen uteplats och riktigt bra läge. Lägenheten erbjuder både ett påkostat kök från Ballingslöv och ett rymligt badrum med kakel och klinker. Lägg där till en modern planlösning och trivsamma materialval.
Ställer du höga krav på ditt boende så är denna lägenheten perfekt för dig. Hiss finns i fastigheten som även tar dig ner till garaget. Närhet till stadens puls och även de lugna promenadstråken i Folkparken.

Beskrivning

Välkomnande hall med avhängningsdel och platsbyggda garderober. Vitmålade väggar och klinkergolv.
Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns toalett, dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vattenburen handdukstork och handfat.
Påkostat och modernt kök från Ballingslöv med bänkskivor i granit, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Vitmålade väggar och ekparkett. Maskiner som ingår: induktionshäll, ugn, diskmaskin, inbyggnadsmicro, kombinerad kyl/frys och vinkyl.
Ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ekparkett. Här ifrån når ni den stora uteplatsen.
Mysigt sovrum med ekparkett och stor garderobsvägg.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Folkparken.pdf Årsredovisning 2018.pdf.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 50 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1001

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Markplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014/2015

Föreningen

Föreningens namn: Brf Folkparken
Organisationsnummer: 769629-5414
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1001
Antal lägenheter: 77
Antal lokaler: 2

Föreningen består av 77 lägenheter och 2 lokaler.

TV

ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 3 575 SEK / mån
inkl värme, VA.

Driftskostnad

298 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK
Övrigt: 98 SEK
Utöver månadsavgiften tillkommen två obligatoriska tillägg (inkluderade i angivna driftskostnaderna): bredband och kabel tv (98 kr/månad) och schablonkostnad för den rörliga delen av elen (200 kr/månaden) Elen stäms av mot den faktiska kostnaden/individuell avläsning en gång per år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor stenlagd uteplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy