Länk kopierad!

Visningar

mån 17 jun 17:30 - 18:15
Öppen visning - välkommen! Anmäl dig görna
ons 19 jun 17:45 - 18:30
Öppen visning - välkommen! Anmäl dig gärna

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Bud
Adress
Sikvägen 59, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
4 874 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen att drömma!

Fantastiskt 3 rok med inglasad balkong med utsikt över trädtopparna!

- Stambytt lägenhet
- Insynsskyddat till max i samtliga rum
- Tyst och lugnt område
- Stor inglasad balkong
- Klädkammare för extra förvaring
- Stort kök där matbord får plats

Från Tyresö centrum når du området Sikvägen som består av 3 olika föreningar. Föreningen som ligger mot naturen är Brf Gäddan som nyligen investerat i nya stammar och har därmed nya fräscha badrum. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, cykelförråd, bastu och övernattningslägenhet (port 32).

Här saluförs en fin 3 rok med fritt läge mot grönska och trädtoppar. Samtliga rum är rymliga och enkla att möblera. I köket får ett stort matbord plats för hela familjen och i anslutning ligger vardagsrummet. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som blir ett fantastiskt extrarum. I andra änden av lägenheten ligger två sovrum i fil varav det ena är stort nog för dubbelsäng och förvaring.

Här bor du på mycket bra läge på Sikvägen, ett hus från trafiken och stora vägar och endast ett par minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du nedanför området (Sidvallsvägen) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Sikvägen får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Förskolan Sagan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns i direkt närhet utan att korsa stora vägar.
Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

Hjärtligt välkommen att höra av dig för mer information!

Beskrivning

KÖK
Stort fint kök i klassisk/modern stil med ljusa och trevliga luckor. Kaklad och målad vägg ovanför bänkskivan vilket ger ett luftigt och fräscht intryck. Köket är utrustat med stor kyl/frys, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, häll samt fläkt. Gott om arbetsytor och förvaring. Stor plats för matgrupp där du kan bjuda upp till härliga middagar med familj och vänner.

VARDAGSRUM
Öppet och trevligt rum med utgång till lägenhetens ogenerade inglasade balkong. Bra storlek på vardagsrummet med plats för den stora soffgruppen och övrigt möblemang. Ljus behaglig färg på väggarna och ekparkett.

BADRUM
Stambytt badrum i modern stil med kakelsättning i vitt och svart. Utrustat med badkar samt tvättmaskin.

SOVRUM 1
Stort trevligt sovrum med plats för rejäl säng och övrigt möblemang. Gråa väggar som ger härlig harmoni till rummet.

SOVRUM 2
Även det andra sovrummet är i bra storlek plats för säng och förvaringsmöbler.

WALK IN CLOSET
Extra klädkammare för familjens kläder med ingång från hallen.

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 80 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

229

Våning / hiss

Våning 2 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1961-1963
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 229
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 874 SEK / mån
I avgiften ingår värme och kabel-tv
Kallvatten ingår
Brf Gäddan har individuell mätning och debitering av:
El
Varmvatten

Driftskostnad

410 SEK varav:
Uppvärmning: 110 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 0.29258 %

Uteplats

Inglasad balkong.

Bilplats

64 garageplatser. Går att hyra för 450-500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
35 parkeringsplatser med el. Går att hyra för 250 kr/mån.
207 parkeringsplatser utan el. Går att hyra för 150 kr/mån.
Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, gästlägenhet och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy