Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 350 000 SEK / Pris från 3 350 000 kr
Adress
Södervägen 29B, Högmora, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
3 090 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktionsprojekt utöver det vanliga

Endast fem hus kvar av denna storlek. Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information.

En väldigt stor styrka i projektet är att det inte är beroende av att ett visst antal bostäder säljs innan byggstart utan det finns redan nu fastställda inflyttningsdatum. Markarbetena är påbörjade och första stomleveransen sker i augusti-september i år.

Inflyttning sker i tre etapper med start i mitten av maj till slutet av oktober under nästa år.

PROJEKTET

Projektet är i bostadsrättsform och består av 45 bostäder där parhusen erbjuds i storlekarna 72 och 133 kvm samt studiohus och ateljéhus om 33 och 42 kvm.

Bostäderna genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de grafitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringarna. Altaner och avskiljare mellan parhusen ingår också som standard, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt.

Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en varm, beige ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit, designat den välkända inredningsarkitekten Lotta Agaton som gjort ett samarbete med kökstillverkaren.
Här finns möjlighet att välja ett mörkt kök med grå kvartskomposit och mattsvart blandare för den som så önskar en mer industriell känsla.

Väggarna målas i en bruten ton som tillsammans med det vitpigmenterade trägolvet och den grå granitkeramiken skapar ett varmt, ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

BOSTÄDERNA

Parhus
Ett plan om 72 kvm
~ Tre rum och kök
~ Lägenhetsnummer: 3, 6, 8, 10, 15, 16, 20, 23, 25, 29, 31, 35, 38, 41 och 44.

Entréhall med en garderob och plats för avhängning. Härifrån möts du direkt av de stora, fina spröjsade fönsterpartierna i vardagsrummet. I anslutning till hallen finner vi ett badrum med badkar, kombinerat som tvättstuga. Högt beläget fönster ger ljusinsläpp och insynsskydd.

Vidare in i bostaden nås vardagsrummet med högt till nock. Öppen planlösning mot matplats och kök med köksö som blir en central del av hela bostaden. De stora fina fönsterpartierna vetter i olika väderstreck och ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp samtidigt som spröjsen skapar insynsskydd. Utgång till altan och trädgård från vardagsrum och kök vilket skapar flera platser för avkoppling.

Bostaden består även av två rymliga sovrum.

PLANLÖSNINGAR

Planritningar för samtliga bostäder ligger under dokument samt vart de är placerade för att man lätt ska kunna lokalisera vart man hittar sitt favoritboende. Ni hittar dem även i bildflödet.

PROJEKTÄGAREN

Borohus ingår i Västkuststugans koncern och är en stor, trygg och solid hustillverkare med fabrik i Mjöbäck och Falkenberg och har sedan bolaget grundades 1928 tillverkat över 100 000 bostäder.

Bostadsutvecklaren Innovation Properties är välkänd för sina spännande bostadsprojekt och har bl.a. över 15 genomförda projekt enbart i Huddinge med många återkommande kunder som följd.

SITUATIONSKARTA

Bilagt finns en situationskarta.

OMRÅDET

Högmora är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Huddinge mellan Stuvsta och Farsta. Det här blir bostadsutvecklarens andra projekt i just Högmora och ligger i direkt anslutning till etapp 1 i området som är slutsålt och inflyttat.

Projektet är vackert beläget i hjärtat av området med några hundra meter från den kommande förskolan och bollplanen. På promenadavstånd når man dessutom flera sjöar.

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 72 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2020

Föreningen

Föreningens namn: Brf Högmora 45
Organisationsnummer: 769633-8891
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 090 SEK / mån
I månadsavgiften ingår vatten, 2 p-platser och sophämtning.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.05000 %

Uteplats

Altan

Bilplats

2 p-platser med elstolpe.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy