Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / Pris från 1 650 000 kr
Adress
Södervägen 29D, Högmora, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
20 kvm, biarea 13 kvm
Avgift
1 877 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktionsprojekt utöver det vanliga

En väldigt stor styrka i projektet är att det inte är beroende av att ett visst antal bostäder säljs innan byggstart utan det finns redan nu fastställda inflyttningsdatum. Markarbetena är påbörjade och första stomleveransen sker i augusti-september i år.

Inflyttning sker i tre etapper med start i mitten av maj till slutet av oktober under nästa år.

PROJEKTET

Projektet är i bostadsrättsform och består av 45 bostäder där parhusen erbjuds i storlekarna 72 och 133 kvm samt studiohus och ateljéhus om 33 och 42 kvm.

Bostäderna genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de grafitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringarna. Altaner och avskiljare mellan parhusen ingår också som standard, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt.

Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en varm, beige ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit, designat den välkända inredningsarkitekten Lotta Agaton som gjort ett samarbete med kökstillverkaren.
Här finns möjlighet att välja ett mörkt kök med grå kvartskomposit och mattsvart blandare för den som så önskar en mer industriell känsla.

Väggarna målas i en bruten ton som tillsammans med det vitpigmenterade trägolvet och den grå granitkeramiken skapar ett varmt, ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

BOSTÄDERNA

Studiohus
Ett plan och loft om totalt 33 kvm
~ Lägenhetsnummer: 13, 18, 21, 24, 27, 30, 33, 36, 42 och 43.

Otroligt yteffektiva kvadratmetrar med en bostads alla funktioner tillgodosedda.

Entré med garderob och avhängningsmöjligheter. Duschrum med komfortvärme och infällda spotlights samt ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Kök och matplats i öppen planlösning mot vardagsrum med delvis 3,5 meter i takhöjd som tillsammans med de stora panoramafönstren skapar en fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp.

Trappan leder upp till sovloftet där det finns möjlighet att platsbygga sin egen förvaring.

PLANLÖSNINGAR

Planritningar för samtliga bostäder ligger under dokument samt vart de är placerade för att man lätt ska kunna lokalisera vart man hittar sitt favoritboende. Ni hittar dem även i bildflödet.

PROJEKTÄGAREN

Borohus ingår i Västkuststugans koncern och är en stor, trygg och solid hustillverkare med fabrik i Mjöbäck och Falkenberg och har sedan bolaget grundades 1928 tillverkat över 100 000 bostäder.

Bostadsutvecklaren Innovation Properties är välkänd för sina spännande bostadsprojekt och har bl.a. över 15 genomförda projekt enbart i Huddinge med många återkommande kunder som följd.

SITUATIONSKARTA

Bilagt finns en situationskarta.

OMRÅDET

Högmora är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Huddinge mellan Stuvsta och Farsta. Det här blir bostadsutvecklarens andra projekt i just Högmora och ligger i direkt anslutning till etapp 1 i området som är slutsålt och inflyttat.

Projektet är vackert beläget i hjärtat av området med några hundra meter från den kommande förskolan och bollplanen. På promenadavstånd når man dessutom flera sjöar.

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 20 kvm, biarea 13 kvm.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2020

Föreningen

Föreningens namn: Brf Högmora 45
Organisationsnummer: 769633-8891
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 1 877 SEK / mån
I månadsavgiften ingår vatten, 1 p-plats och sophämtning.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.24500 %

Uteplats

Altan

Bilplats

1 p-plats med elstolpe.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy