Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 500 000 SEK / bud
Adress
Västra Vägen 5A, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
27 kvm
Avgift
1 844 SEK / mån
Rum
1 rum

Stilsäkert renoverade lägenheter belägna i hjärtat av Linköping!

I hjärtat av Linköping finner du denna fantastiska etta - en perfekt bostad för dig som söker stilsäkra materialval, genomgående renoverade ytskikt i behagliga toner, generös takhöjd samt med ett läge utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna till Västra Vägen 5A!

Bostadens planlösning är optimal då ytan utnyttjas till dess fullo och passar perfekt för studenten, förstahandsköparen samt pendlaren. Härligt ljusflöde från större fönsterparti. I bostaden finner ni en renoverad kokvrå i genomgående ljus färgskala, stort allrum med plats för soffa och säng samt ett helkaklat och modernt badrum med bekvämligheter som golvvärme och handdukstork. Här får ni en bostad där ni kan flytta in direkt och njuta av tillvaron!

Bostadsfastigheten med sin unik historia och kulturhistoriskt värde har återfått sin tidstypiska charm genom en omsorgsfull renovering under 2019. Brf Amuletten är en nybildad och ekonomiskt stabil förening. Fastigheten har fått en ny fasad, nytt tak, ny dragning av fiber, ny fjärrvärmeväxlare och nya tvättmaskiner i tvättstugan. Målet har varit att framhäva fastighetens charm och utveckla dess fulla potential. I samband med detta har samtliga lägenheter i fastigheten totalrenoverats. Föreningen består av totalt 19 lägenheter och två lokaler. Tillhörande föreningen finns det en mysig och lummig innergård med gemensam pergola att nyttja. På Västra Vägen bor du i ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge med stadens puls runt knuten. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk och grönområden. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillhörande bostaden finns ett väl tilltaget källarförråd.

Observera att lägenheten säljs på ritning. Tillträde kan ske i slutet av Augusti. Välkomna att boka tid för mer information!

Beskrivning

Kök
Modern kokvrå i vita toner renoverat år 2019. Vitmålade väggar och fiskbensparkett. Vitvaror bestående av spis, fläkt, kyl, frys samt mikrovågsugn. Förberett för diskmaskin.

Badrum
Helkaklat badrum med wc, dusch samt handfat. Golvvärme, dimmerstyrd belysning samt handdukstork.

Allrum
Allrum med genomgående sobert gråmålade väggar samt klassiskt och fin fiskbensparkett. Här finns plats för säng såväl som sittgrupp.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 27 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

5

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1934
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Amuletten
Organisationsnummer: 769637-1702
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 2

Parkering: Föreningen har totalt 7 st parkeringsplatser som går att hyra för 750 kr/styck.

TV och bredband: Bredband via Fiber.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 1 844 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Gemensam innergård med tillhörande pergola.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.51300 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Gemensam balkong samt gemensam pergola och lummig innergård.

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhörande lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy