Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK / FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN!
Adress
Runstenstorget 4, Centrala Handen, Handen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76.5 kvm
Avgift
4 227 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern trea på högsta våningen!

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Varmt välkommen till denna ljusa fina lägenhet på högsta våningen i populära BRF Argos! Välplanerade kvadratmeter med extra takhöjd och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum, klädkammare och helkaklat badrum. Stor inglasad balkong med milsvid utsikt. Här får du chans att bo mitt i centrala handen med hissen direkt ner i Centrum med matbutiker och andra bekvämligheter.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med hatthylla, garderob och säkerhetsdörr. Hallen har vitmålade väggar och ekparkett.

Kök
Bostaden erbjuder ett socialt och stilrent kök med alla bekvämligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är denna bostads naturliga samlingsplats. Här erbjuds bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp och milsvid utsikt. Ett ljust och öppet rum med ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 1
Från sovrumskorridoren når du sovrum 1, som är ljust och rymligt med plats för säng, skrivbord och garderob. Vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 2
Sovrum 2 är ett större sovrum med garderob och plats för stor säng med tillhörande möblemang. Vitmålade väggar och ekparkett.

Klädkammare
Intill sovrum 2 ligger en stor klädkammare, en garderob kommer att ingå.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Argos.pdf BRF Årsredovisning Argos 2018

Bostadsfakta

Kommun

Söderbymalm 3:405, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 76.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

113

Våning / hiss

Våning 11 av 11.
Högst upp i huset
Hiss finns.
Kod/passerbricka till hiss

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: 2016

Föreningen

Föreningens namn: Brf argos
Organisationsnummer: 769624-3828
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 113
Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 0

I Brf Argos hittar du ett hem som ligger ovanpå Haninge Centrum vilket gör att ärenden och matinköp inte behövervara besvärliga eller tidskrävande. Eftersom du kan ta hissen direkt ner i centrumgallerian kan du istället fokusera på att njuta av allt ditt nya hem kan erbjuda dig. Varmt välkommen till ett bekvämt och praktiskt boende i Brf Argos i Handen

Parkering: Föreningen har 20 garageplatser och 60 p-platser som hyrs ut mot betalning. P-platserna ligger på centrumets norra parkeringen och platserna är rörliga, dvs att boende får parkera där det finns plats. Styrelsen har hand om kölistan och för att ställ dig i kö så kontakta styrelsen, brf.argos@gmail.com.

Kostnad garage f.n: 800 kr/månad

Kostnad p-plats f.n: 163 kr /mån

Föreningens ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade för 2018. (Föreningens hemsida 2018-11-15)

Föreningens renoveringar

Fastigheten är från 1970 och totalrenoverades 2016.

TV

Telia Triple-Play, ingår i avgiften

Internet

Telia Triple Play, ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 227 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och Telia Triple-Play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband) Till månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.00589 %
Andel av årsavgiften: 1.00592 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Byggnaden uppfördes 1970 men denna våning är en påbyggnad från 2016 i som gjordes i samband med totalrenoveringen och ombildningen till lägenheter.

Uteplats

Stor inglasad balkong med förmiddagssol, milsvid utsikt!

Bilplats

Föreningen har 20 garageplatser och 60 p-platser som hyrs ut mot betalning. P-platserna ligger på centrumets norra parkeringen och platserna är rörliga, dvs att boende får parkera där det finns plats. Styrelsen har hand om kölistan och för att ställ dig i kö så kontakta styrelsen, brf.argos@gmail.com.

Kostnad garage f.n: 800 kr/månad

Kostnad p-plats f.n: 163 kr /mån

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhör lägenheten

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy