Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK
Adress
Granvägen 7, Lgh 1103, Brunnsberg, Varberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
3 160 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern tvåa endast en halvtrappa upp

Modern tvåa på första våningen i Brunnsberg med närhet till Varbergs centrum. Här erbjuds ett modernt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett vardagsrum med bra ljusinsläpp med utgång till den sköna inglasade balkongen i västerläge och fin trall på golvet. Fönsterbrädor i sten/marmor och genomgående ek-golv i hela bostaden. Sovrummet är ljust och rymligt med tre inbyggda garderober. I hallen in till köket finns också möjlighet till förvaring med ett städskåp och två garderober, varav en med spegeldörr. I området erbjuds en gemensam grillplats och lekplats.
På Brunnsberg bor du med närhet till motionsslingor, fin natur, en stor livsmedelsbutik samt ett nybyggt gym.
Välkommen på visning!

Bostadsfakta

Kommun

Varberg kommun, Skattesats 31.98%.

Storlek

Boarea 59 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

204044001-0080

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1959-1960
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Brf Lavetten i Varberg
Organisationsnummer: 749600-0857
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 204044001-0080
Antal lägenheter: 129
Antal lokaler: 6

Föreningen äger fastigheten Lavetten 4 i Varbergs kommun. På fastigheterna finns fyra byggnader med 129 lägenheter samt 6 uthyrningslokaler uppförda. Byggnaderna är uppförda 1959-1960. Fastigheternas adress är Tallvägen 2-10 samt Granvägen 1-21 i Varberg. Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
9 st 1 rum och kök
60 st 2 rum och kök
36 st 3 rum och kök
24 st 4 rum och kök
2011 byggdes 29 nya garage, ett mc/mopedförråd och en spolplatta.
2012 renoverades avloppsstammarna och installerar bredband från Varbergs Energi.

Parkering: Separat kö till 42 garageplatser, 88 p-platser.

TV och bredband: Telia Fiber

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, två torkrum, en lakansträckare och en kallmangel och toalett. Cykelförråd.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 113 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2015-10-05

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 160 SEK / mån
Det ingår värme, vatten, hushållsel, sopor, källarförråd samt bostadsrättsförsäkring

Gårdsplats/innergård

Grillplats och lekplats på innergården.

Driftskostnad

875 SEK varav:
Försäkring: 225 SEK
Övrigt: 650 SEK

I posten övrigt är det för Telia fiber.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.70999 %
Andel av årsavgiften: 0.70114 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 1 194 SEK

Uteplats

Har balkong

Bilplats

52 garageplatser. Går att hyra för ca 500 kr/mån. Till garageplatser är det separat kö. 89 parkeringsplatser. Går att hyra för ca 80 kr/mån. Till parkeringsplatser är det separat kö. Gästparkeringar finns i området.

Övriga utrymmen

Gemensam tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, torktumlare, kallmangel, lakansträckare, två torkrum och toalett. I byggnaden finns också gemensam matkällare och cykelförråd samt enskilt källarförråd på ca. 4 kvm. I området finns gemensam grillplats och lekplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy