Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 724 565 SEK
Adress
Erikstorpsvägen 98, Borstahusen, Landskrona
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
153 kvm
Avgift
6 066 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

153 kvm med sundsutsikt och trädgård!

153 kvm i tre plan med såväl storslagen sundsutsikt som trädgård! I denna kulturbygd med hav, strand och fritid inpå knuten, har HSB Landskrona uppfört tre flerbostadshus samt fem radhus längst med Erikstorpsvägen. Fastigheterna och området är ritat och formgivet av prisbelönta JAIS-arkitekter och erbjuder vackra fastigheter, generösa allmänna ytor med detaljer som inspirerats av den äldre bebyggelsen. Bo nära havet och till ljudet av vågor som rullar upp på stranden. Ett av Sveriges mest intressanta bostadsområden är i full fart att bebyggas norr om det anrika fiskeläget Borstahusen där småbåtshamnen, badbryggan, golfbanorna och de vackra kuststräckorna med all sin mångfald ger en underbar känsla. Här finns även närheten till Landskronas centrum med kultur och shopping, här finns skolor och enkel kommunikation till hela regionen.

Beskrivning

Beskrivning av bostaden

Hall
Entréhall med skjutdörrsgarderob.

Kök
Kök med fin köksö med frihängande fläkt, induktionshäll och mindre vask. Katalytisk ugn och mikro placerade i högskåp för en bekväm arbetshöjd, kyl och frys i fullhöjd, helintegrerad diskmaskin och dubbla hoar. Spotlights under överskåpen och granit eller komposit som bänkskiva.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen. Sovrumsavdelningen ligger en våning upp och nås via en ektrappa med vita sättsteg.

Sovrum 1
Sovrum med utblickar i två väderstreck, bra förvaringsutrymme i klädkammare och utgång till balkongen i skönt västerläge.

Sovrum 2
Sovrum 2 med förvaring i skjutdörrsgarderob.

Sovrum 3
Sovrum 3 med förvaring i två garderober.

Badrum
Helkalkat badrum med WC-stol (IFÖ Spira), kommod, spegel, vikbara duschväggar i glas och handdukstork med timer. Spotlights i taket.
I tvättutrymmet installeras en tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp ovanför.

WC/Dusch
Helkaklat utrymme med WC-stol (IFÖ Spira), kommod, spegel med belysning, infällbara duschväggar och handdukstork med timer. Spotlights i taket.

Beskrivning av bostaden

Hall
Entréhall med skjutdörrsgarderob.

Kök
Kök med fin köksö med frihängande fläkt, induktionshäll och mindre vask. Katalytisk ugn och mikro placerade i högskåp för en bekväm arbetshöjd, kyl och frys i fullhöjd, helintegrerad diskmaskin och dubbla hoar. Spotlights under överskåpen och komposit som bänkskiva.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen. Sovrumsavdelningen ligger en våning upp och nås via en ektrappa med vita sättsteg.

Sovrum 1
Sovrum med skjutdörrsgarderob och två fönster.

Sovrum 2
Sovrum 2 med förvaring i skjutdörrsgarderob.

Sovrum 3
Sovrum 3 med förvaring i två garderober.

Allrum
Penthousevåning med fönster i tre väderstreck och utgång till den ljuvliga takterrassen i söderläge.

Badrum
Helkalkat badrum med WC-stol (IFÖ Spira), kommod, spegel, vikbara duschväggar i glas och handdukstork med timer. Spotlights i taket och fönster för vädring och ljusinsläpp.
I tvättutrymmet installeras en tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp ovanför.

WC/Dusch
Helkaklat utrymme med WC-stol (IFÖ Spira), kommod, spegel med belysning, infällbara duschväggar och handdukstork med timer. Spotlights i taket.

Dokument (pdf)

Ekonomisk plan.pdf Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Landskrona kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Landskrona, del.

Storlek

Boarea 153 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

402

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 3 plan
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Bostadsrättsföreningen Brisen
Organisationsnummer: 769630-5692
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 402
Antal lägenheter: 54
Antal lokaler: 0

HSB Brf Brisen i Borstahusen har man genom nybyggnad uppfört 38 lägenheter i 3 flerbostadshus och 16 lägenheter i parhus/radhus, sammanlagt 54 lägenheter. Detta har skett på fastigheterna Semestern 1 och Havsglimten 1 som ägs av föreningen.

Parkering: Garage under punkthuset med 31 platser 650 kr/mån 14 parkeringsplatser 200 kr/mån 9 carportar 400 kr/mån 2 Laddningsplatser. Uthyrning av garageplatser sker genom separat aktiebolag och separat kö tillämpas.

TV och bredband: Det ingår inte någon ?TV-anslutning med tillhörande basutbud?. Varje lägenhet har fiber direkt in i respektive media-skåp (Landskronas stadsnät), via anslutningen tecknar varje boende avtal med önskad leverantörer för internet/IP-telefoni/TV. Se https://www.landskronaenergi.se/privat/stadsnat för mer information.

Föreningens ekonomi

Den ekonomiska förvaltning sköts av HSB. Pantsättningsavgiften uppgår till 445 kr/pant (2018).

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 6 066 SEK / mån
avgiften inkluderar värme, vatten

Tillträde

Flexibelt

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.76870 %
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Säljare

Bilplats

Garage under punkthuset med 31 platser 650 kr/mån 14 parkeringsplatser 200 kr/mån 9 carportar 400 kr/mån 2 Laddningsplatser. Uthyrning av garageplatser sker genom separat aktiebolag och separat kö tillämpas.

Närområde

Allmänt om området: Vackra Borstahusen bjuder på färsk fisk och sköna bad. I denna pittoreska miljö finns ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Hamnens restauranger står för både god mat och underhållning. Erikstorps Kungsgård serverar mat à la Daniel Berlin och från småbåtshamnen når du Ven inom en kvart.

Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan ? både kommunala skolor och friskolor. I hamnen ligger matbutiken ICA Ankaret och två fiskaffärer. Med cykel är man i Landskrona centrum på drygt tio minuter och där finns all service man kan behöva.

Bussen tar ca 10 minuter till tågstationen och ungefär lika lång tid till centrala Landskrona. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och når Malmö på under 40 min och Helsingborg på ca 20 minuter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy