Länk kopierad!
Redo

Visningar

sön 30 jun 12:00 - 12:45
Öppen visning - välkommen!
mån 1 jul 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fänriksvägen 23, Barkarbystaden, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
126 kvm
Avgift
4 030 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräscht radhus med närhet till allt

Välkommen till det perfekta boendet. Här bor man i ett välplanerat och fräscht radhus med 3-4 sovrum, stilrent kök och generöst vardagsrum samt två badrum. Två härliga uteplatser och egen parkeringsplats precis utanför huset. Nuvarande ägare har stormtrivts och vittnar om härlig grannsämja, bra skolor och förskolor samt närhet till både natur och shopping. Bostadsrättsföreningen består av 36 moderna lågenergihus med låga driftkostnader. Radhuslängorna ligger granne med västra Järvafältets naturreservat och i närområdet finns både Ålstens parken och Kyrkparken. På andra sidan finner ni stadspuls med affärer, caféer, bibliotek och friskvårdsanläggningar. Under sommaren kommer Barkarbystadens första sommargågata gå av stapeln, med pop-up park på Stora Torget. Ett annat trevligt inslag är områdets självkörande minibuss som tar dig från punkt A till B inom området. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL: Ljus och praktisk hall med klinker på golvet och vitmålade väggar. Förvaring bakom skjutdörrar. Golvvärme.

KÖK: Välplanerat kök med matplats för upp till sex personer. Stilren inredning med vita luckor från , ljusgrå bänkskiva i laminat med infälld diskho. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, micro samt kyl och frys med full höjd. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt.

VARDAGSRUM: Stort och luftigt vardagsrum med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Här finns plats för både tv-soffa och matgrupp. ekparkett på golvet och vita väggar. Utgång till generös trädäckad altan med markis och insynsskydd.

BADRUM: Generöst badrum i ljusa färger med tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk. Dusch-hörna med glasdörrar, handfat i kommod med väggspegel och wc-stol. Golvvärme och varmvattenberedare.

MASTER BEDROOM: Ljust och härligt sovrum med plats för dubbelsäng. Flera garderober. Ekparkett på golvet och vita väggar.

SOVRUM II: Idag ett pojkrum med blå fondvägg och ekparkett. Två garderober.

BADRUM: Helkaklat i samma färgsättning som badrummet på entréplan. Dusch-hörna bakom glasdörrar, handfat i kommod, väggspegel samt wc-stol. Golvvärme.

SOVRUM III: Idag flickrum med rosa fondvägg och ekparkett. Två garderober.

ALLRUM: Används idag som tv-rum men kan enkelt byggas om till sovrum vid behov.

Övrigt

Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Tunnelbanan beräknas komma 2024.

Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge med ett stenkast från strövområden och bara några minuters promenad från Barkarby Handelsplats.

Här bor du precis invid IKEA och med Barkarby Handelsplats hela utbud. Förskolor och skolor finns i närområdet, förskolan Karlslund ligger endast 100 m från huset. En busslinje finns också till centrumet samt till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 16 minuter. Arlanda och Bromma Airport finns bara 30 minuters bilresa bort.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis utanför bostadskvarteret. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjön och Järfälla Ridcentrum med ridskola och årlig Hubertusjakt.

Till Viksjö Golfklubb tar det inte mer än tio minuter med bil från Barkarbystaden. Här finns två fina banor, ett 18-håls och ett 9-håls, samt golfshop och restaurang med lunchservering.

På andra sidan E18 breder Mälaren ut sig ett par mil. Från Stäket i norr till Bolinder Strand och Kallhälls Friluftsbad.

Barkarby Handelsplats med IKEA ligger bara ett par minuters promenad från huset. Idag finns de flesta stormarknadskedjor representerade här; bland annat inom möbler, inredning, trädgård, kläder, hemelektronik och byggvaror.

KOMMUNIKATIONER
Med pendel från Barkarby tar du dig till Stockholms City på ca 16 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna för att nämna några. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 mot Stockholm eller Enköping.

NÄRSERVICE
Ett stenkast till ICA Maxi i Barkarbystaden och Stockholm Quality Outlet med många kända märken finns på gångavstånd för den shoppingsugne.

Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns bibliotek, konsumaffär, frisörer, bankomat m.m.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Nordic Wellness och Fitness24Seven runt hörnet. Ett nybyggt utegym vid flygplansparken och oändligt med motionsspår i naturreservatet.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Dokument (pdf)

Planritningar BrfBarkarbyAng-Stadgar_2018.pdf BrfBarkarbyAng-Arsredovisning_2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 126 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

A6

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014

Föreningen

Föreningens namn: Brf Barkarby Äng
Organisationsnummer: 769626-1655
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A6
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 0

Parkering: En parkeringsplats finns till varje hus som ingår i avgiften.

TV och bredband: Öppen fiber via Stadsnät.

TV

Öppet fiber via Stadsnät

Internet

Öppet fiber via Stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 4 030 SEK / mån
I avgiften ingår en parkeringsplats och sophämtning

Driftskostnad

1 500 SEK varav:
Försäkring: 250 SEK
VA: 200 SEK
Elektricitet: 1 050 SEK
Vattenförbrukning mäts per hushåll och debiteras på månadsavin

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.77778 %
Andel av årsavgiften: 2.77778 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor terrass i västerläge på baksidan med markis.
Uteplats på framsidan i österläge.

Bilplats

En parkeringsplats finns till varje hus som ingår i avgiften.
Gästparkeringar mot avgift.

Övriga utrymmen

Det finns två uteförråd, ett på framsidan och ett på baksidan

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy