Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Silvervägen, Stenby, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
3 907 SEK / mån
Rum
4 rum

Arkitektritade bostäder till ett rimligt pris!

Vi kan nu stolt presentera bostadsprojektet Stenby Ängar. Ett unikt projekt där man via en nydanande produktion kan erbjuda arkitektritade bostäder till rimligt pris. Här erbjuds radhus i bostadsrättsform i fyra olika format: 64 kvm, 93 kvm, 112 kvm och 132 kvm samtliga med otroligt hög standard. Designhusen har ritats av den prisade design- och arkitektbyrån Koncept som ritat många imponerade bostäder och hotell.

Deras designlinjer har verkligen något för alla. Välj mellan tre olika inredningsval - Skog (mustigt och gediget), Snö (rena linjer och varma toner) eller Sjö (formstarkt och kontrastrikt). Samtliga med hög standard men med olika formspråk och stilar. Helt plötsligt blev ditt husköp enkelt och samtidigt med en hög designgrad. Det är dessutom låg avgift på samtliga av bostadsalternativen.

I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet.

Bostaden som presenteras nedan är ett kedjehus på hörn om 93 kvm fördelat på 4 rum och kök, varav 1-3 sovrum (2 mindre gäst-/sovrum). Smarta kvadratmetrar och bra planlösning. Kedjehuset är ett av de mindre i projektet men erbjuder samma högkvalitativa standard som de större husen. Här kan du välja mellan tre olika inredningsval - Skog, Snö eller Sjö, samtliga med hög standard men med olika formspråk och stilar. Två badrum - ett per plan. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme. Ett perfekt och otroligt prisvärt boende för dig som inte behöver mer än ett större sovrum samt två mindre gäst-/sovrum. Parkeringsplats och kallförråd. Så nära fristående som det går, med stora generösa uteplatser och gräsmattor!

Preliminär inflytt beräknas till år 2020.

För mer information och för att anmäla ditt intresse gå in på https://signumfastigheter.se/portfolio-posts/stenby/
(www.stenbyängar.se)

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy