Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Selma Lagerlöfs Gata 1, Centralt, Kungälv
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
127 kvm
Avgift
7 620 SEK / mån
Rum
5 rum

Tilltagen bostad med stor inglasad balkong om 22 kvm!

Varmt välkomna till en av Kungälv största bostadsrätter om hela 127 kvm. Fördelad på 5 rum och kök samt en inglasad balkong om 22 kvm i soligt söderläge. Här har ni alla bekvämligheter som följer med nyproduktion med tilltagna badrum, ett med tvättpelare. Stort kök med nästan helt nya vitvaror från välrenommerade Husqvarna. Gott om förvaring i tilltagen klädkammare. Ljusinsläpp från tre väderstreck tack vare gavelläget. Ta hissen ner till garaget, bekvämare blir det inte.

Bo centralt i Kungälvs centrum med närheten till det mesta. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

Beskrivning

Hall
Ljus välkomnande hall där jackorna hängs av smidigt just innanför dörren. Ytterligare förvaring finns i riktigt stor klädkammare. Ek-parkett som löper genom hela bostaden.

Vardagsrum
Ljust tack vare de stora och många fönsterpartierna. Storleken gör rummet lättmöblerat med plats för soffa och matsalsbord.

Balkong
Bostadens absoluta höjdpunkt. Här rymmer ni matbord och loungegrupp då balkonger är hela 22 m² stor! Söderläge ger sol större delen av dagen. Inglasningen gör att ni kan nyttja balkongen även på vår och höst.

Kök
Skåpsinredningen går i klassiskt vitt och ovanför bänkskivan sitter ett svart kakel som ger fin kontrast. Gedigen maskinpark utrustat med diskmaskin, micro, varmluftsugn, samt kyl och frys i fullhöjd. Naturlig plats för matbord invid fönsterpartiet.

Sovrum
Intill köket ligger ett rum i gavelläge med flera möjligheter. Idag används det som avkopplingsrum men fungerar likaväl som sovrum eller varför inte ett eget kontor?

Sovrum
Längst in i bostaden har ett lugnt och tyst läge. Lyxigt med utgång till balkongen. Plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord.

Badrum
Det något mindre badrummet har ljust kaklade väggar och på golvet ligger klinker. Här finns dusch med glasdörrar, handdukstork, spegel, handfat och wc.

Sovrum
I anslutning till hallen ligger två st. sovrum. Det närmast hallen används idag som tv-rum. Men här ryms säng för den som vill det.

Sovrum
Det andra sovrummet i hallen fungerar idag som gästrum med bäddsoffa och skrivbord.

Badrum
Stort och bekvämt med både tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i badrumsinredningen. Även här finns dusch med vikbara glasdörrar. Kaklade väggar i vitt och på golvet ligger klinker.

Välkommen Hem.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Kungälv kommun, Skattesats 34.11%.

Församling

Kungälv-ytterby.

Storlek

Boarea 127 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

A6

Våning / hiss

Våning 2 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2004

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kungsparken i Kungälv
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A6
Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 0

Fastighetens adress är Selma Lagerlöfs Gata 1 och 3 och består av 2 flerbostadshus. Byggnadernas totaltyta är 3716 kvm. Övriga lokaler och garage 954 kvm.

Parkering: I föreningens fastighet finns garageplatser att hyra för 542 kr/månad, separat kö.

TV och bredband: Fiber från Kungälv energi. Eller från Comhem.
Fiber-TV från Kungälv energi. Eller kabel-TV från Comhem.

Gemensamma utrymmen: Cykelrum.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade.

Föreningens renoveringar

Utfört underhåll
2018: Yttre och inre skalskydd. Målning betongmurar.
2017-2018: Fasadbyte.

Planerat underhåll
2019: Porttelefoner.
2019: Uppdatering av Energideklaration.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2009-09-22

TV

Kungälv energi eller Comhem.

Internet

Fiber från Kungälv energi. Eller Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 7 620 SEK / mån
ink. värme, vatten & kabel-TV.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.12340 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy