Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Kungsgatan 5, Centrum, Landskrona
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
4 853 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt boende med balkong i väster och pool på innegården!

Välkommen till ett unikt boende med balkong i väster och med pool på föreningens gemensamma innergård! Med ett centralt och havsnära läge finns denna välplanerade trea med två sovrum, badrum med tvättmöjligheter, gäst-wc, kök med matplats och ett vardagsrum med utgång till den rymliga balkongen i härligt solläge. Detta är ett boende utöver det vanliga där man har glädje av föreningens många fantastiska utemiljöer såsom innergården med pool eller den gemensamma takterrassen med storslagen utsikt över såväl Öresund som Sofia Albertina. På taket har man dessutom sitt lägenhetsförråd som kan nyttjas som en liten kolonistuga med odlingsmöjligheter i de trevliga odlingslådorna som tillhör bostaden. Välkommen till ett boende som inte gör någon besviken och som dessutom vunnit Skånes arkitekturpris 2018!

Beskrivning

Välkommen till denna oas belägen med närhet till Landskronas centralare delar samt Öresund. Via hissen från markplan eller det stilrena loftgångarna tar man sig till våning 3 av 5. Man välkomnas av en hall med möjligheter till avhängning i form av en hatthylla. Här finns även två garderober för extra förvaring (dessa finns i dagsläget placerade i förrådet som tillhör lägenheten). Intill hallen finns ett praktiskt gäst-wc med granitkeramik på golvet samt målade väggar. Här finns även wc-stol samt tvättställ med en spegel ovan.

Vidare i bostaden möts man av vardagsrummet som badar ljus och som har utgång till balkongen i väster och med utsikt över poolområdet och innegården. Det är genomgående vacker enstavsparkett av ek i hela bostaden. Väggarna är ljusa och släta.

Intill vardagsrummet finns ett av sovrummen. Här har man utsikt över innergården och även här är det enstavsparkett och ljusa släta väggar. Bostadens andra sovrum är beläget i öster och har även det enstavsparkett och ljusa, släta väggar. Här ryms gott och väl en dubbelsäng samt garderober för förvaring. (Garderoberna i detta rum ingår ej i köpet). I anslutning till sovrummet finns två garderober placerade för extra god förvaring.

Bostadens badrum är lyxigt med granitkeramik på golvet och kaklade väggar. Här finns en duschhörna med duschväggar av glas, tvättställ med spegelöverskåp samt ett underskåp i vitt. Här finns även en handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta i form av en bänkskiva av laminat. Ovan detta sitter överskåp för extra förvaring, dessa är vita.

Kök från HTH går i klassiskt vitt med såväl underskåp som överskåp, som dessutom är anslutna till taket. Bänkskivan är av laminat och ovan denna sitter vitt kakel. Köket är utrustat med hel kyl och frys, spishäll (induktion), fläkt (kolfilter), diskmaskin samt dubbel diskho. Samtliga vitvaror är av märket Siemens. I köket ryms en matplats för 6-8 personer. På golvet är det enstavsparkett av ek samt ljusa släta väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Årsredovisning

Bostadsfakta

Kommun

Havsörnen 4, Landskrona kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Landskrona, del.

Storlek

Boarea 80 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1201

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hamnoasen
Organisationsnummer: 769631-3704
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1201
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 6 byggnader varav 10 bostadsrättslägenheter i parhus och 16 bostadsrättslägenheter i flerbostadshus. Föreningens tomt är friköpt och bostäderna är belägna längs adresserna Kungsgatan 5, Stora Strandgatan samt Tullgatan. Till föreningen hör en gemensam pool samt en gemensam takterrass. Innergården är fantastisk och bjuder på ett fint poolområde, vackra planteringar och träd som verkligen gör detta till en oas.

I parhusen utgör månadsavgiften en kallhyra där kostnader för varmvatten och värme ej ingår. Det finns inga beslut om kommande avgiftshöjningar, föreningen följer en underhållsplan.

SBC står för såväl den tekniska- som den ekonomiska förvaltningen.

Parkering: Föreningen tillhandahåller 15 parkeringsplatser om 357 kr/mån. Separat kö tillämpas. Gratis parkering i området.

TV och bredband: Fiber via Landskrona Stadsnät. Leverantör väljs och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Gemensamma utrymmen: Det finns ett miljörum i flerbostadshuset som kan nyttjas av föreningens medlemmar och möjligheter till att parkera sina cyklar på innergården

Föreningens renoveringar

Finns inga beslutade.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 853 SEK / mån
inkl värme och vatten

Tillträde

Diskuteras

Gårdsplats/innergård

Fantastisk innergård med gemensam pool som andas ledighet och avkoppling. På den gemensamma takterrasser kan man njuta av storslagna vyer över såväl Öresund som Sofia Albertina. Här finns även odlingsmöjligheter i planteringslådorna som tillhör bostaden.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Elektricitet: 500 SEK

Enligt säljarens uppgifter och kan variera beroende på val av leverantör och förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.508 %
Andel av årsavgiften: 3.50816 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy