Länk kopierad!

Visningar

sön 23 jun 13:00 - 13:45
Öppen visning - välkommen!
mån 24 jun 17:45 - 18:15
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 275 000 SEK
Adress
Vasavägen 63, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38.5 kvm
Avgift
2 176 SEK / mån
Rum
1 rum

Rymlig 1:A nära centrum.

Välplanerad och rymlig lägenhet i omtyckt förening. Brf Wasa är populär tack vare läget och dem låga avgifterna. Föreningen bildades år 1957 och har mindre än 1000kr i lån/kvm. Bostaden ligger centralt med kort promenadavstånd till Jakobsberg centrum och pendeltåg station. Intill fastigheten finns kvartersbutik med postombud, bageri, restaurang, mataffär och pizzeria. I närheten finns Barkarby handelsplats med många av de stora och välkända butikerna. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några.

Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier utan insyn. I anslutning till hallen som har plats för avhängning av ytterkläder finns ett rymligt badrum. Stort kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns plats för större matbord vid fönster. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för soffgrupp, soffbord och större säng, Ena väggen har flertalet platsbyggda garderober Stort fönsterparti med vackert ljusinsläpp.

Kontakta mäklaren Said Azzam 072-962 36 00 för med information!
Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 38.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1078

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
1,5 trappor
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1958
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Wasa i Jakobsberg
Organisationsnummer: 713200-1053
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1078
Antal lägenheter: 82
Antal lokaler: 10

Föreningen disponerar fastigheten Jakobsberg 2:1181 i Järfälla kommun. Fastigheten består utav fyra sammanbyggda huskroppar med åtta portar på Vasavägen 49-63, varav tre med fyra våningar (49, 53 och 55) och fem med tre våningar (51, 57, 59, 61 och 63). I dessa har man upplåtit bostadsrättslägenheter (82st) och lokaler (10st).

Parkering: 41 st p-platser. Separat kö. P-plats utan elstolpe kostar 100 kr/månad.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Föreningens renoveringar

Bastun renoverades 2016.
Nya torkskåp 2008.
Stamrenovering enligt relinemetoden våren 2007.
Högtrycksspolning av stammarna nov 2003.
Fjärrvärme installerades 2002.
Fönstrena byttes till 2-glas med isolerkassett 1991.
Fasaden tilläggsisolerades och nytt fasadtegel sattes upp 1986.

Muren runt p-platserna måste renoveras, eller bytas ut, då muren drabbats av markförskjutning.
Dränering runt fastigheten måste utföras inom något år, men efter utredning är det bara en viss
del. Fasaden och sockeln på fastigheten skall ges en översyn, och renoveras i samband med
dräneringen. Gästparkeringen ska märkas upp. Eventuella planer att öppna gym för medlemmar.
Lås till grind som vetter mot parkeringsdäck kommer att installeras med nyckel. Planerat balkong
inglasning.

Månadsavgift

Avgift: 2 176 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.79109 %
Andel av årsavgiften: 0.78990 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Nya torkskåp 2008.
Stamrenovering enligt relinemetoden våren 2007.
Högtrycksspolning av stammarna nov 2003.
Fjärrvärme installerades 2002.
Fönstrena byttes till 2-glas med isolerkassett 1991.
Fasaden tilläggsisolerades och nytt fasadtegel sattes upp 1986.

Bilplats

41 st p-platser. Separat kö. P-plats utan elstolpe kostar 100 kr/månad.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Övrigt

NÄROMRÅDET
Huset ligger endast ett stenkast från Jakobsbergs Centrum och pendeltåg.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I området finns en kvartersbutik med postombud, bageri, restaurang, pizzeria och mataffär.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy