Länk kopierad!

Visningar

tis 18 jun 16:30 - 17:15
Ring eller maila för visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
495 000 SEK
Adress
Brynäsgränd 14, Brynäs, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
23 kvm
Avgift
1 663 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt övernattningslägenhet, låg avgift och relativt nära centralstationen.

Letar du en mindre övernattningslägenhet? Då kan denna vara perfekt för dig. Centralt på Brynäs med närhet till matbutiker, pizzerior och goda bussförbindelser. Kort cykeltur till centralstationen. Välkommen att boka dig på visning!

Beskrivning

HALL med platsmatta på golvet och målade väggar. Två stycken fasta garderober samt plats för avhängning av ytterkläder.

BADRUM med wc och handfat. Här finns s.k Stockholmsdusch som är kopplad till handfatet. Plastmatta på golvet och våtrumstapet.

ALLRUM med linoleummatta på golvet och målade väggar. Här finns diskho, köksskåp, kyl med frysfack. Fristående ugn med plattor samt micro. Plats för säng/soffa och matbord. Fönster ut mot Staffans kyrkan.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brynäsgränd 14.pdf Stadgar Brf Fyrbåken nr2.pdf Årsredovisning 2017 Brf Fyrbåken nr2

Länkar

Social Video D-Furnish D-Furnish

Bostadsfakta

Kommun

Brynäs 57:2, Gävle kommun, Skattesats 34.89%.

Församling

Gävle Staffan.

Storlek

Boarea 23 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1102

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1955
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fyrbåken nr 2
Organisationsnummer: 785000-0626
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1102
Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 155 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2010-02-11

Månadsavgift

Avgift: 1 663 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och Brf försäkring.

Tillträde

Enligt ök.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.94985 %
Andel av årsavgiften: 1.91670 %

Närområde

Allmänt om området: Dagens Brynäs har sin upprinnelse vid mitten av 1800-talet då industrisamhället började växa fram. Stadsdelen var ursprungligen uppbyggd som en rutnätsstad med Brynäsgatan som central axel och med numrerade tvärgator (Första tvärgatan upp till Sjunde tvärgatan). Från 1940-talet till 1980-talet revs nästan all trähusbebyggelse och många gator lades igen. I dag återstår därför nästan inget av rutnätsstaden Brynäs. Brynäs har ett mycket stort inslag av arbetsplatser. En fabrik med gamla anor var Ahlgrens godisfabrik som tillverkade Ahlgrens bilar och Läkerol fram till 2014, då produktionen flyttades till Ljungsbro och Slovakien.

På Brynäs finns Gerdavarvet, där Briggen Gerda byggdes och där hon hade sin hemmahamn.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy