Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östra bernadottesgatan 39A, Limhamn, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47 kvm
Avgift
3 175 SEK / mån
Rum
2 rum

Gavellägenhet på lugn gata i centrala Limhamn!

På lugn återvändsgata på central Limhamnsadress och på insynsskyddat läge tornar sig 30-talshuset på den friköpta fastigheten Kalkonen 8 upp sig och där erbjuds nu en sällsynt chans att förvärva en av de optimalt planerade gavellägenheterna i den populära HSB-föreningen Ärlan i Malmö. Förväntningarna är redan höga när du kommer in på den inhägnande lummiga gården. Cykeln ställer du säkert och skyddat under tak inne på gården där du även grillar på den gemensamma grillplatsen under varma sommarkvällar. Sedan vandrar du uppför den trevliga trappuppgången med väggmålningar till andra våningen i huset där du stiger in i lägenheten.

I lägenheten blandas tidstypiska attribut såsom högt i tak och takstuckaturer med moderniteter som nyrenoverat badrum från 2016 och kök från 2011 med alla tillhörande mervärden. Ett genomgående tema i lägenheten är de luftiga rummen och de strategiskt placerade fönsterna för att ge lägenheten en rymlig och ljus känsla. Kvadratmeternas disponering är av bästa klass! Ett fint parkettgolv är genomgående i hela lägenheten förutom i kök och badrum. Köket är i vita linjen med all önskvärd utrustning och pryds med ett tjusigt brädgolv. I badrummet erbjuds en gedigen duschkabin samt vattenburen handdukstork som är ett stort plus! Sovrummet är stort och du får enkelt plats med en dubbelsäng. Plats för förvaring finns såklart också! Och skulle mer plats behövas nyttjar du lägenhetens två stora källarförråd! Du kommer sedan in till vardagsrummet, lägenhetens hjärta. Vardagsrummet är rejält och lättmöblerat. Det kan inte undgås att lägga märke till takhöjden och stuckaturen som tillkommer, rummet andas en rymd som inte går att hitta idag. Sist men inte minst är den ljuvliga balkongen på solsäkert sydostläge!

På Limhamn bor du i trivsamma kvarter. Limhamn centrum ligger på promenadavstånd där du med enkelhet kan ta bussen in till City och Hyllie tågstation där du även hittar Malmös största shoppingcentrum Emporia. Sibbarp och småbåtshamnen ligger också på bekvämt avstånd. Här finner du även matbutiker, skolor, förskolor och butiker vilket gör det enkelt att trivas! Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy