Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ytterby Torg 15, Ytterby, Ytterby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71.9 kvm
Avgift
4 994 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren och stor 2:a i Ytterby Torg!

Snyggt, bekvämt med modern arkitektur mitt i centrala Ytterby. En stor välplanerad tvåa med öppen planlösning, stilren interiör med bland annat braskamin samt vinkyl. Stor balkong med inglasad del som förlänger sommarhalvåret. Helkaklat badrum med både tvättmaskin & torktumlare. Ett lättskött boende som enkelt kan förvandlas till en trea. Tågpendeln en promenad bort tar dig på knappt 20 min in till centrala Göteborg!

Bostadsfakta

Kommun

Stationen 2, Kungälv kommun.

Storlek

Boarea 71.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

22-6025-1-2022-3

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2007

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Ytterby Park i Kungälv
Organisationsnummer: 769612-7971
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 22-6025-1-2022-3
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 1

Allmänt om föreningen:
HSB Brf Ytterby Park i Kungälv består utav 24 lägenheter samt en gemensamhetslokal som används för möten och som övernattningslägenhet. Bostäderna producerades år 2007. Föreningen har adresserna Ytterby Torg 15-17 i Ytterby.

Avgifter:
Föreningens avgifter är uppdelade i två delar, en kapitaldel och en driftsdel. Anledning till uppdelningen är att medlemmarna har erbjudits att gå in med olika insatser. Föreningen beslutade därför att upprätta två andelstal och därav två separata avgifter. Inför 2015/2016 beslutade styrelsen att höja årsavgifterna för andel drift med 2,6 % och att sänka andel i kapital med 2,4%. Föreningen tillämpar även enhetsmätning vilket innebär att kostnad för el, kallvatten och varmvatten kommer direkt på avgiftsavin. I månadsavgiften ingår värme samt fasta kostnader för bredband (10+10MBps), ip-telefoni samt ip-tv exklusiva krypteringsavgiften.

Parkeringsplats:
Garageplatser finns i källaren. Dock finns inte en garageplats till varje lägenhet utan de fördelas efter en separat kölista. Denna kostar 450 kr/mån. Garaget nås via källaren och hissen tar dig ända ner. Föreningen har också parkeringsplatser på det närliggande parkeringsområdet. Samtliga medlemmar har fått två parkeringstillstånd. Det finns även flera gratisparkeringar i området.

Förråd:
Det finns ett förråd till varje lägenhet. Förrådet är beläget i källaren.

Internet:
Fastigheten är ansluten med fiber för telefoni, data och tv. Detta abonnemang ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har ett eget lägenhetsnät (LAN) och alla rum har TV-och bredbandsuttag som standard.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 91 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 4 994 SEK / mån
I avgiften ingår värme, internet och kabel-tv.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.22872 %
Andel av årsavgiften: 3.45000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong

Övriga utrymmen

Det finns ett förråd till varje lägenhet. Förrådet är beläget i källaren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy