Länk kopierad!

Visningar

mån 20 jan 17:45 - 18:15
Öppen visning! Hjärtligt välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Ängsnäsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
2 527 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välrenoverat & låg avgift!

För den kräsne kan jag nu stolt presentera en helrenoverad och mycket smakfullt inredd 2:a med centrumnära läge. Bara att flytta in. Välkommen!
Klockarbacken 8 är en välrenommerad bostadsrättsförening känd för låg avgift och god ekonomi, föreningen har dessutom flertalet gemensamma utrymmen för medlemmarna att utnyttja.

Lägenheten har omsorgsfullt renoverats med smakfulla materialval. Lägenheten inrymmer ett rymligt sovrum med platsbyggda skjutdörrsgarderober, hall med platsbyggd förvaring och tamburhylla, ett helkaklat och stambytt badrum, helrenoverat kök i stilfullt utförande med matplats. Vardagsrummet är väl tilltaget och präglas av stora ståtliga fönster som vetter mot föreningens lummiga innergård.

Sammanfattningsvis finner ni här en optimalt planerad tvåa som omsorgsfullt renoverats, därtill en låg avgift och centrumnära läge! Ett hem att trivas i.

Beskrivning

--Hall
Rymlig hall med tamburhylla och platsbyggda skjutdörrsgarderober att hänga av sig i. Nytt golv och nymålade väggar.

--Vardagsrum
Socialt och lättmöblerat vardagsrum med belysning från två stora fönster som vetter mot föreningens lugna innergård. Här ligger nytt golv och väggarna är nymålade i en behaglig blå ton.

--Kök
Mycket stilfullt kök som totalrenoverats med omsorg och här har man tänkt på detaljerna! Bänkskiva i ljus sten med stänkskydd, infälld diskho, gråa stilrena skåpluckor med dimbara spotlights. Gott om arbetsytor samt förvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av:
-Induktionshäll med fläkt
-Integrerad diskmaskin
-Mikrougn
-Ugn
-Kyl/frys.

--Badrum
Helkaklat och stambytt badrum. Här finner ni duschplats med glas-vikväggar, handfatskommod med underskåp, vägghängt förvaringsskåp och wc.

--Sovrum
Stilrent renoverat sovrum med ljust
nylagt golv och väggar målade i ljusgrå ton. Platsbyggda skjutdörrsgarderober.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar_2009-06-02.pdf Energideklaration.pdf Årsredovisning_2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Klockarbacken 8, Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 50 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0067

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1954
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klockarbacken 8
Organisationsnummer: 769620-1958
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0067
Antal lägenheter: 176
Antal lokaler: 6

Bostadsrättsföreningen Klockarbacken 8 bildades år 2009 och förvärvade i samband med det fastigheten Huddinge Klockarbacken 8. Föreningen består av charmiga 50-tals byggnader belägna på Förrådsvägen 21-25, Hörningsvägen 28-36 och Ängsnäsvägen 1-9, 2-6. Föreningen består av 5 huskroppar med 176 lägenheter varav 162 upplåts med bostadsrätt. Resterande 14 lägenheter upplåts med hyresrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Föreningen har en hemsida där man kan läsa om aktuella händelser, förenings historia samt ladda ner informationsblad. Besök den på: www.brfklockarbacken8.se

Föreningens ekonomi

Föreningen har i dagsläget inte beslutat om någon avgiftsförändring.

Föreningens renoveringar

Planerade renoveringar:
2020 - Fönsterbyte
Genomförda renoveringar
2028 - Stamspolning
2015 - Förbättrad dränering av mark på Ängsnäsvägen
2014 - Utökning av parkeringsplatser
2013 - Renovering av tak, fasad.
2011 - Nya tvättmaskiner i tvättstugorna
2009 - Installation av ett nytt ventilationssystem
2009 - Stambyte V/A och Elinstallationer

TV

Grundutbud för kabel-tv ingår i avgiften.

Internet

Gruppanslutning på bredband finns och ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 527 SEK / mån
I avgiften ingår: Värme, vatten, förråd grundutbud kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Observera att driftkostnader är individuella och påverkas av användning och avtal.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.61134 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1168 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Genomförda renoveringar:
2018 - Köksrenovering: Hela köket renoverat inklusive vitvaror, golv samt målning.
2018 - Sovrum: samtliga ytskikt har renoverats, ny dörr och dörrkarm. Nyinsatta platsbyggda Elfa garderober med skjutdörrar & rostfri Elfa inredning
2018 - Badrum: Ny duschhörna, ny dörr och dörrkarm, ny badrumsinredning med förvaringsskåp, underskåp och överskåp.
2018 - Hall: Ommålat, nytt golv och nyinsatta platsbyggda elfa-garderober.
2018 - Vardagsrum: Renoverade ytskikt.

Bilplats

79 parkeringsplatser för bil och 4 för motorcykel. Separat kö. Besöksparkering finns mot en avgift.

Övriga utrymmen

Vindsförråd samt mindre matkällarförråd finns tillhörande lägenheten. Föreningen har även en samlingslokal som finns tillgänglig på Ängsnäsvägen 3-5 (källarplan) samt cykelförråd, tvättstuga, hobbyrum och barnvagnsförråd.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen Klockarbacken 8 bildades år 2009 och består av 176 lägenheter belägen på Förrådsvägen 21-25, Hörningsvägen 28-36 och Ängsnäsvägen 1-9, 2-6 i Huddinge. Föreningen har beslutat att under 2020 påbörja utbytet av föreningens samtliga fönster, detta är budgeterat och kommer inte att innebära en avgiftsreglering.

Föreningens hemsida: http://www.brfklockarbacken8.se/

Inom promenadavstånd finner man Huddinge centrum med affärer och kommunikationer.

I Huddinge centrum ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Stora och små butiker samsas vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och i anslutning till stationen en bussterminal. Till Huddinge centrum tar det endast någon minut att gå och där väntar pendeltågen mot såväl Stockholm (ca: 15 minuter) som Södertälje (ca: 20 minuter).

På huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar (Gömmaren och Långsjön) och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens Kurva finns Heron City, ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag"

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy