Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Odalgatan 21, Lambohov, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93.5 kvm
Avgift
4 704 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljust, nyrenoverat och bekvämt på markplan

Tag vara på chansen att förvärva en mycket fin markplanstrea med radhuskänsla i attraktiva Lambohov. Här erbjuds en bostad med kvalitéer utöver det vanliga. Inte nog med att ni kan njuta av det bekväma markplansläget med dubbla uteplatser. Här finns även gräsmatta på baksidan vilket tillför en sann radhuskänsla. Inte nog med det håller den här bostaden ett fantastiskt fint, invändigt skick med renoverat kök och badrum och genomgående fräscha ytskikt. Här är det bara att flytta in och börja trivas från dag ett!

Ni möts av en öppen, ljus hall med gott om förvaring och separat klädkammare. Duschrummet ligger alldeles intill och är helkaklat med badkar/dusch, toalett, kommod och tvättmaskin. Köket är luftigt och rymligt och erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaring. Vardagsrummet är väl tilltaget med goda sällskapsytor och utgång till den magiska uteplatsen och trädgården på baksidan. Det finns två rymliga sovrum som skiljs åt via en stor klädkammare som erbjuder såväl möjlighet till förvaring som till ett extra litet rum. Lägenheten har uteplatser på såväl fram- som baksida. Grästäppan på baksidan är lättskött och helt insynsskyddad.

Stabil HSB-förening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Här finns tillgång till parkeringsplatser såväl för de boende som besökande. Medlemmarna har tillgång att kunna nyttja tvättstugor, övernattningslägenhet, festlokal, bastu och hobbyrum. I avgiften på 4 829 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Bostaden är belägen i ett väldigt lugnt område, helt avskärmat från trafik och buller. Skogen ligger nära inpå och det finns ett närliggande motionsspår för långa promenader och löprundor. På bekvämt avstånd finns flertalet skolor och förskolor samt ett brett utbud av handel. Goda kommunikationer med täta bussförbindelser med övriga staden. Med cykel tar du dig till Mjärdevi och Universitetet på 5-10 min.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy