Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Rönnbärsvägen 45, 2tr, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
98 kvm
Avgift
5 103 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

4:a MED DUBBLA BADRUM OCH INGLASAD BALKONG.

Tilltalande 4 rum och kök om 98 välplanerade kvm med separat förråd precis intill lägenheten. Genomgående ljus lägenhet med med klinker i hallen, parkettgolv i vardagsrummet och ljust laminatgolv i resterande rum. Två kaklade badrum i modern och snygg stil. Tre bra sovrum varav ett "master-bedroom". Ny säkerhetsdörr. Mycket bra HSB förening med god ekonomi och låga avgifter. Garanterad P-plats till låg avgift. I föreningen finns t.ex. upprustade gemensamma tvättstugor, lokaler att låna. Barnvänligt och populärt område med närhet till Lillsjön, nya handelsplatsen i Norrboda, Kungsängens IP, kommunikationer samt service.

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med klinkergolv och vita väggar. Ny säkerhetsdörr. Två inbyggda garderober perfekt för förvaring av ytterkläder.

KÖK
Ljust kök med vita skåpluckor, laminat bänkskiva och vitt kakel ovanför. Bra med arbetsytor och förvaring. Öppen planlösning till matplats. Laminat golv och vita väggar.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med gott om plats. Vita väggar, fondvägg och Laminatgolv. Direkt ingång till det stora sovrummet och till den inglasade balkongen.

MASTER-BEDROOM
Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng och sängbord. Inbyggda garderober. Laminatgolv och ljusa väggar.

TVÅ SOVRUM
Ytterligare två sovrum som nås ifrån hallen. Garderober finns i båda rummen. Laminatgolv i båda rummen.

BADRUM 1
Fint badrum med klinkergolv och kakel på ena väggen. Dusch, WC och handfat.

BADRUM 2
Modernt och helkaklat badrum med stort badkar, golvvärme, WC, handfat och tvättmaskin(bosch).

FÖRRÅD
Vägg i vägg med lägenheten finns ett stort tillhörande förråd.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun.

Storlek

Boarea 98 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

675

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3 (2 trappor)
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1969-71
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Tibble i Upplands-Bro
Organisationsnummer: 717000-2427
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 675
Antal lägenheter: 825
Antal lokaler: 10

Parkering: Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 120 kr/mån. Onumrerade platser.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, förråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga.

Föreningens renoveringar

Föreningen har genomfört stamrenovering med Proline-metoden, detta innebär kort att nya rör gjutits i de befintliga rören och att föreningen ej behöver bekosta nya badrum.
Alla trappuppgångar rustas upp med nya golv, målade väggar samt rörelsedetektorer till belysningen. Snygga anslagstavlor i rostfritt har monterats.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 5 103 SEK / mån

Driftskostnad

200 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.14910 %
Andel av årsavgiften: 0.14910 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 2 056 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 120 kr/mån. Onumrerade platser.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, festlokal, förråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga och Vävstuga.

Övrigt

Att bo i Tibble innebär närhet till bad i både Mälaren och badsjöar, skog och naturen finns nära kring hela Mälarområdet. Flertalet golfbanor finns i närheten såsom Kungsängens GK (ca 5 min bilfärd) samt Bro -Bålsta GK och vackra Bro Hof Golfklubb. Flertalet skolor och förskolor finns inom några minuters promenadavstånd. Busstrafik till centrum var tionde minut under rusningstrafik. Pendeltåget vid Kungsängens station avgår med kvartstrafik och det tar ca 25 min in till city.

NYA KUNGSÄNGENS IP
Kungsängens nya idrottplats står färdigt i Gröna Dalen (nära promenadavstånd) där bland annat löparbanor, fem nya fotbollsplaner (naturgräs och konstgräs) och vintertid konstfrusna banor finns.

LILLSJÖN
Lillsjön ligger inte långt bort. Stora grönområden samt skogsmark omgärdar både Lillsjön samt Örnässjön som ligger inom ett par minuters avstånd. Flertalet motionsspår finns i området samt fin badplats med minigolf, lekpark och caféverksamhet under sommaren. Vintertid plogas ett skridskospår på Lillsjön och fina längspår anläggs.

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN
HSB Tibble är en utomordentligt välskött bostadsrättsförening. God skötsel och ekonomi har resulterat i låga avgifter trots många upprustningar. Bl a rustades tvättstugorna upp och nya maskiner införskaffades. Entréer och trapphus har renoverats med klinker och ommålning samt nya mer energisnåla belysningssensorer. Fasadrenoveringar utförs kontinuerligt på husen. Föreningen omfattar 50 bostadshus med totalt 825 lägenheter.

Föreningen består av:
* 50 bostadshus med totalt 825 lägenheter
* 10 kvartershus med tvättstugor och fritidslokaler
* 20 garagebyggnader med 290 bilplatser
Föreningen har 290 garageplatser.
Det är kö till dessa platser och kötiden varierar.
Man köar i första hand till sin egen gata men det finns också en "gemensam kö".
Föreningen har bytt utrustning i samtliga tvättstugor under våren 2004.
Det finns flera olika föreningar i föreningen:
- Tibble Bastuförening
- Tibble Pensionärsklubb
- Tibble Vävstuga
- Fotoklubben
- Snickarklubben

På nära gångavstånd finns två livsmedelsaffärer, busshållsplats, elljusspår, rekreationsområden, badplats, bibliotek, frisör mm.

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy