Länk kopierad!

Visningar

sön 8 sep 15:00 - 15:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Sadelgatan 139, Smedby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 001 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevligt bostadsrättsradhus i etage med uteplats i västläge!

Här välkomnar den lilla uteplatsen dig när du kliver in genom grinden. Här kan du sitta och njuta av solen i perfekt läge, med sol från lunch till solnedgång. Genast när du stiger in i hallen möts du av det fräscha renoverade köket. På entréplanet finner du ett rymligt sovrum med god klädförvaring med garderober längs ena väggen. Ytterligare förvaring finns under trappen. Trappen tar dig upp till vardagsrummet där det finns ytterligare ett rum att användas som sovrum alternativt arbetsrum. Det perfekta boendet för dig som vill bo i ett lugnt område men ändå ha nära centrum med tillgång till restauranger, kommunikation och all tänkbar service. En lägenhet att längta hem till!

Beskrivning

HALL
Hallen har svart klinkergolv och ljusa väggar.

KÖK
Kök med ekparkett på golv och målade väggar. Snygga svarta högblanka köksluckor och vit arbetsbänk. Ljusgrön glasmosaik pryder väggen ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen, som alla är från 2010 förutom fläkt som är installerad 2017. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys i halvhöjd, diskmaskin, spishäll (induktion), ugn (pyrolysugn), spisfläkt i rostfritt. Taket har infällda spotlights. Matplats med plats för ca 6 personer.

SOVRUM
Sovrummet har ekparkett på golvet och ljusa väggar. Gott om garderober med häng och hyllförvaring, ljust draperi att dra för.

BADRUM
Kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Wc, handfat med skåp undertill, badkar och tvättmaskin.

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är beläget på övre plan och har parkettgolv och ljusa väggar med en snyggt grå tapetserad fondvägg. Stort fönsterparti.

SOVRUM/ARBETSRUM/GÄSTRUM
Parkettgolv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgarna_20180604.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Upplands Väsby kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Hammarby.

Storlek

Boarea 60 kvm.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

139

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1976
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Elförbrukning: 1 609 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ekebo
Organisationsnummer: 769617-3306
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 139
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 209 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-06-14

TV

Leverantör är ComHem av digitala TV-sändningar. Grundutbudet av analoga TV-kanaler och bredband 10 mb/s ingår i avgiften.

Internet

Bredband. Hastighet: 10 Mbit/s.

Månadsavgift

Avgift: 3 001 SEK / mån

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

404 SEK varav:
Försäkring: 104 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.08400 %
Andel av årsavgiften: 1.08000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

2017 Fortsatt renovering av grindar, staket, plank samt renovering av garagelängor.
2016 Renovering av del av grindarna i området.
2015 Renovering av träpaneler ovanför fönstren på tegelhus samt renovering av en del staket i området. Byte av armaturer i området samt på parkeringsplats. Installation av jordfelsbrytare i samtliga bostadsrätter.
2014 Renovering av carportslängor samt nytt plåttak.
2013 Tilläggsisolering av vind på tegelhusen samt byte av takpapp på alla tak.
2011 Målning av träfasader.
2010 Ny fjärrvärmecentral.
För övrigt har föreningen en underhållsplan upprättad av SBC som följs upp och uppdateras kontinuerligt.

Uteplats

Framsida med trädäckad altan med utblick över gräskulle invid bostadens entré, eftermiddag- och kvällssol. Tillhörande framsida med uteplats och trädgård är inte upplåten med bostadsrätt utan annan form av nyttjande rätt.

Uteplats
Bilplats

P-plats kostar 285 kr/mån. Separat köplats.
Carport med el kostar 490 kr/mån. Separat köplats.
Kallgarage med el kostar 585 kr/mån. Separat köplats.
Man ställer sig i kön via elektronisk ansökan, se föreningens hemsida.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy