Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Trollvägen 1, Kallhäll, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60.5 kvm
Avgift
3 375 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a i attraktivt område!

Välplanerad 2:a om ca 60 kvm i attraktivt område och omtyckt kvarter. Här bor du nära Mälarens vatten, skolor samt härligt lummiga friluftsområden. Endast ett stenkast till centrum, pendeltåg samt bussförbindelser. Bostaden har ett rymligt kök med plats för matbord vid fönster, bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet har plats för dubbelsäng, garderobsvägg samt annan möblemang. Vardagsrummet är lättmöblerat med gott om ljusinsläpp via stort fönsterparti och fransk balkong. Badrummet har stamrenoverats med smakfulla interiörer. Har finns även badkar och fönster utan insyn. Kontakta mäklaren Said Azzam 072-962 36 00 mer information!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 60.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

82

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1 av 3 (0,5 trappor).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1963

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ulvsättra
Organisationsnummer: 713200-0964
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 82
Antal lägenheter: 108
Antal lokaler: 25

Föreningens ekonomi

4% höjning from Jan 2019

Föreningens renoveringar

Planer på att byta värmepumpar med driftsövervakning.
Ny tvättmaskiner i tvättstugorna.
Stambytet 2017

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: G
Energideklarationsdatum: 2018-12-20
Energiprestanda primärenergital: 138 kWh/kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 3 375 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.85316 %
Andel av årsavgiften: 0.85316 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Bilplats

11 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
68 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns barnvagnsförråd, styrelserum, cykelförråd, källarförråd (och matkällare) och tvättstuga.

Övrigt

Ett mycket populärt område i Kallhäll med närhet till Mälarens vatten, skolor samt härligt lummiga friluftsområden. Endast ett stenkast till centrum, pendeltåg samt bussförbindelser.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se.
Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm och med bil tar man sig dit via E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I Kallhälls Centrum hittar du livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Det finns också restauranger, en pizzeria och Folkets Hus med både bio och bibliotek. I anslutning till centrumet finns även apotek, vårdcentral och folktandvård.

Jakobsbergs Centrum ligger nära Kallhäll och är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun. Här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser som Kallhällsbadet och Bonäsbadet, och stora friluftsområden. Järvafältet, Bolinder, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. Även närhet till golfbana i Viksjö och mästerskapbana i Kungsängen.

I kommunen finns sporthall, ishall, simhall, golfbana, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Man kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00 med frågor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy