Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finnboda Kajväg 8, Finnboda Hamn, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61 kvm
Avgift
3 348 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk tvåa med slående utsikt!

Välkommen hem till detta inbjudande boende i Finnboda hamn! Detta är det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar: skärgårdskänsla och närhet till city. Nu har du möjlighet att förvärva en attraktiv och yteffektiv 2:a (möjlig 3:a) med ett av områdets bästa lägen på Finnboda Kajväg 8. Här bor man med havet som granne och

Här har man ett genomgående designfokus och man har satsat på att skapa ett stilrent och komfortabelt boende i hög klass med detaljer som fönsterbänkar i carrara marmor, enstavigt parkettgolv och exklusivt badrum.

Denna tvåa ligger högt belägen i huset (vån 5 av 9) med fritt läge överblickande havet, Djurgården och Stockholms skyline. Lägenheten stoltserar med en fantastisk balkong om ca 13 kvm vänd mot city med västerläge där du njuter av värmande sol från lunch till solnedgång. På balkongen kan du grilla samtidigt som du blickar ut över havet och fartygen som passerar. Lägenheten är välplanerad och här möts man direkt av en modern öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Köket är ett kvalitetskök från VEDUM som går i vitt med rostfri maskinpark och vacker bänkskiva. Badrummet är mycket smakfullt med dusch samt inbyggd tvättpelare. Sovrummet är rymligt med en intilliggande klädkammare.

I dagsläget finns det glasskjutdörrar i matsalsdelen, dessa kommer att plockas bort innan tillträdet.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy