Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skogsbacken 20, 8 tr, Storskogen / Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
97.5 kvm
Avgift
3 566 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern 4:a med stor balkong på vån 8 i sydvästläge!

Varmt välkomna till Skogsbacken 20 och denna fantastiska 4:a högt upp i huset! Det är få bostäder som erbjuder allt, men denna bostad kryssar i de flesta boxar. Centralt men lugnt läge, högt upp i huset med ytterst lite insyn, stor balkong i sydväst, riktigt bra förening och låg avgift är bara några av dem.

Bostaden är modern i sin stil då byggnaden uppfördes 2011 och planlösningen karakteriseras därför av öppna och rymliga sociala ytor med genomgående vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i flera väderstreck. I bostadens hjärta, vardagsrummet, finner ni utgång till balkongen som är ovanligt stor och här finns plats för matbord eller soffgrupp om så önskas. Balkongen är belägen i attraktivt sydvästläge och ni har en milsvid utsikt. Den är praktiskt inglasad och går därför att nyttja stora delar av året. Vidare erbjuds tre tilltagna sovrum, alla med en unik charm såsom vackra hörnfönster, fin färgsättning på väggar eller insynsskyddat läge. I bostaden finns även ett välutrustat kök, ypperlig förvaring i form av flertalet inbyggda garderober och ett förråd samt ett stort badrum samt en separat WC.

På Skogsbacken 20 bor ni i centrala Sundbybergs mest grönskande stadsdel - Näckrosen, med närhet till populära naturområdet Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Som om inte det naturnära läget vore nog ligger även Näckrosens tunnelbanestation (med ca 10 min till t-centralen), Ica och ytterligare serviceutbud precis utanför porten. Man har även bekvämt promenadavstånd till centrala Sundbyberg och Råsunda där ett stort utbud av kommunikationer, butiker och restauranger finns. För barnfamiljen är adressen perfekt med flera omtyckta förskolor i närheten, många parker och grönområden och Filmstadens biograf runt husknuten.

I brf Stjärnstaden bor ni i en stabil förening som erbjuder de boende mycket låga avgifter och bekvämligheter såsom tillgång till garageplatser.

Vänligen kontakta mäklaren vid intresse!

Beskrivning

HALL
Ljus och rymlig hall med avhängningmöjligheter och förvaring till vänster. Golvet utgörs av parkettgolv vilket är genomgående i hela bostaden och väggarna är vita. I hallen finns flera garderober och bostadens förråd nås även härifrån.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörkt golv och vita väggar med en fondvägg i samma ton som golvet. Badrummet består av badkar med glasvägg, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och väggfasta skåp ovan.

SEPARAT WC
Helkaklad separat WC i samma stil som badrummet. Mörkt golv och vita väggar. Här finns WC, handfat, spegel och väggfast skåp för förvaring.

KÖK:
Praktiskt kök i delvis öppen planlösning till vardagsrummet. Köket har ypperlig förvaring via ljusa över och underskåp och en gedigen, mörk arbetsbänk med mörk mosaik ovan. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och består av kyl och frys i full höjd, integrerad micro och ugn, induktionshäll med fläkt ovan samt integrerad diskmaskin. I köket finns en naturlig plats vid fönstret för matbord med 4-6 platser.

SOVRUM 1
Från köket nås bostadens första sovrum som idag nyttjas som tv-rum. Här finns praktisk förvaring via inbyggda garderober Från fönstret har man milsvid utsikt. Väggarna är målade i fin mörkblå kulör.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum i delvis öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterytor och utgång till balkongen. Väggarna är vita. Från vardagsrummet nås även sovrum 2 och 3.

BALKONG
Fantastisk balkong belägen i sydväst med en milsvid utsikt. Balkongen är inglasad och på golvet ligger trätrall. Här finns plats för soffmöbler eller matbord, möbleringsmöjligheterna är många på denna stora balkong.
SOVRUM 2
Sovrum 2 karaktäriseras av fina hörnfönster och ett mindre fönster för vackert ljusinsläpp. I detta rum finns en garderob och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 3
Sovrum 3 är det största med plats för dubbelsäng. Här finns förvaring via garderober och ytterligare möblemang får plats om så önskas. Från detta fönster har man milsvid utsikt och ingen insyn alls. Väggarna är målade i fin grå kulör.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning - 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 97.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

82

Våning / hiss

Våning 8 av 10.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2011

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stjärnstaden
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 82
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 48 bostadsrätter.

Parkering: Det finns 13 st garageplatser & 21 st parkeringsplatser, 705 kr/mån för garage & 350 kr/mån för parkeringsplats. Garageplatserna finns i praktiken ingen kö men alla är uthyrda. Till platserna direkt utanför huset är det ca 10 st i kö. I området tillämpas även Sundbybergs boendeparkering som tillåter dig att parkera i området.

TV och bredband: Huset är anslutet till fiber via Sundbybergs stadsnät med olika leverantörer av såväl TV, bredband och telefon som brf-innehavaren själv får teckna avtal med.

Gemensamma utrymmen: Barnvagnsrum, återvinningsrum, cykelrum (ett i huset och ett i intilliggande fastighet).

Föreningens renoveringar

Huset byggt 2011 och har inga större behov i närtid. Underhållsplan upprättad. OVK görs var 3:e år och stamspolning är genomförd 2017.

Energideklaration

Energiförbrukning: 73 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 3 566 SEK / mån
Värme, kallvatten (individuell mätning och debitering av el samt varmvatten).

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.63310 %
Andel av årsavgiften: 2.52000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

I Sundbyberg finns något för alla - Närhet till natur och avkoppling samtidigt som Sundbybergs är en metropol av kommunaktioner och stadspuls. Sundbyberg är känt för sitt otroliga utbud av restauranger för den som gillar att avnjuta god mat och trevliga miljöer. För den shoppingsugne har man förutom Sturegatans charmiga butiker och Signalfabriken även gångavstånd till Mall of Scandinavia och Bromma blocks. Utbudet av träningsanläggningar är stort, det finns en simhall med idrottsplats och härliga promenadstråk längs med vackra Lötsjön och Råstasjön eller varför inte promenera längs Bällstaån och in till centrala Stockholm.

Barnfamiljen passar även den bra i Sundbyberg då det finns flera parker såsom Tornparken, Golfängarna och Ursviks friluftsområde för utflykter samt flertalet skolor, förskolor och gymnasium runtom Sundbybergs alla stadsdelar.

KOMMUNIKATIONER:
- Citybanan/pendeltåg: Stationen Sundbybergs station tar dig med citybanan till Odenplan på 4 minuter och stationen därpå är Stockholm city. Pendeltåg till flera städer i Sverige.
- Tunnelbana: Blå linje. Du har nära både till Näckrosen och Sundbybergs centrum. In till centrala Stockholm tar det ca 10 minuter.
- Tvärbana och bussar: Utbudet av bussar är enormt och tar dig till stora delar av Stockholm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy