Länk kopierad!

Visningar

sön 18 aug 14:00 - 14:30
Öppen visning - välkommen!
mån 19 aug 17:00 - 17:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 225 000 SEK / utgångspris
Adress
Lärlingsgatan 2A, Torpa, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
2 115 SEK / mån
Rum
2 rum

SÅ BRA DET BARA KAN BLI!

Mitt i hjärtat av Torpa erbjuds nu denna ljuvliga tvårummare som genomgått en renovering med varsam hand. Här har inget lämnats åt slumpen. Endast en halvtrappa upp finner Ni denna pärla med fönster i tre väderstreck, gavelläge, balkong i sydväst stilrent kök och smakfullt badrum. Ytskikten går i en ljus kulör som matchas med originalgolv som behandlats i olika nyanser genom åren. Generösa kvadratmeter bidrar till en känsla av luft och rymd.
Goda förvaringslösningar via både klädkammare som flertalet garderober. Dessutom ingår det dubbla förråd till bostaden.

Brf Lärljungen 11 är en mycket stabil förening med extremt låg belåning vilket borgar för en väldigt god boendeekonomi. Faciliteterna är många och avgifterna låga. Dessutom är flertalet stora renoveringar redan utförda i föreningen.
Läget innebär direkt närhet till restauranger, goda kommunikationer, ett stenkast från högskolan samt krypavstånd till mataffär.

Sammanfattningsvis en mycket välrenoverad lägenhet där du som köpare kan flytta in utan att tänka på renoveringar och dylikt.

Beskrivning

HALL - Enbart en halvtrappa upp kliver Ni in i denna mycket trevliga och fina hall. Fint vitlaserat brädgolv, vita väggar samt avhängningsmöjligheter. I hallen finns även en praktisk klädakmmare.

KÖK - Rymligt kök, med tillhörande matplats, som renoverats under 2015 med skåpsförvaring och luckor i vit kulör med matchande mörk bänskiva. Välutrustad maskinpark.
Köket är utrustat med följande:
- Diskmaskin
- Häll
- Fläkt
- Kyl/frys
- Ugn
Samtliga vitvaror är från 2015 förutom hällen som är från 2019.

SOVRUM - Ljust och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Mycket god förvaring via garderobsvägg. Väggarna är vita och även här är det gamla brädgolvet bevarat.

BADRUM - Helkaklat och fräscht badrum som renoverades under 2015. Grått klinker tillsammans med vitt kakel. Ljusinsläpp via fönster. Badrummet är utrustat med följande:
- Wc
- Tvättställ med kommod
- Duschhörna
- Handdukstork
- Golvvärme

VARDAGSRUM - Fantastiskt ljust och trevligt vardagsrum med oljad fiskbensparkett, vita väggar och fint ljusinsläpp. Här ryms både soffgrupp och matplats för den som önskar.

BALKONG - Från vardagsrummet nås denna trevliga och fina balkong i sydvästligt läge. Här njuter ni av solens strålar från lunch till sen eftermiddag. Platsbyggd soffa med tillhörande bord.

Dokument (pdf)

Planritningar Ed Lärlingsgatan 2A.pdf 2018 Lärjungen 11.pdf larljungen-11.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Lärjungen 11, Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 60 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

30

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
0,5 tr.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1945
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Lärjungen 11
Organisationsnummer: 726000-1032
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 30
Antal lägenheter: 33
Antal lokaler: 4

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2009-05-26
Energiprestanda primärenergital: 121 /kWh per kvm och år

TV

Grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Leverantör: ComHem.

Internet

Tecknas separat. Leverantör: ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 2 115 SEK / mån
I avgiften inkluderas värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

Säljaren har haft en total driftkostnad om ca. 350 kr/månad fördelat på försäkring och hushållsström.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.30000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Kök - 2015
Badrum - 2015

Takbyte 90-tal
Fönsterbyte utfört 2007/2008
Maskinpark i tvättstuga bytt 2009
Stamrenoverat 2010
Renovering av balkonger 2012

Uteplats

Balkong som nås från vardagsrummet och är belägen i ett sydvästligt läge.

Bilplats

Föreningen har 16 parkeringsplatser varav 14 med el-stolpe. P-plats kostar 150 kr/ mån. Till dessa är det separat kö.

Övriga utrymmen

I föreningen finns det relaxavdelning med bastu, pingisrum, hobbyrum, tvättstuga och torkrum. Det finns också cykelförråd, vindsförråd samt källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy