Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Näckrosvägen 43 Lgh 1003, Gamla Råsunda/Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
2 845 SEK / mån
Rum
2 rum

Superchans: 2rok på bästa adress med inglasad balkong i väst och tunnelbana runt hörnet

Välkommen till Näckrosvägen 43! Direkt när du kliver in genom dörren på Näckrosvägen möts du av en stor och ljus hall som öppnar upp sig mot kök, walk-in-closet, badrum och vardagsrum. Köket är effektivt planerat med gott och förvaring för allt porslin och alla köksredskap. Badrummet är helkaklat med porslin i vitt kombinerat med kromade detaljer och en duschhörna samt för extra trivsel ett vädringsfönster. Vardagsrummet är stort och rymligt med plats för allt du behöver såsom både soffhörna och matplats för middagar och härliga stunder med vänner och familj. Sovrummet med sin grönskande utsikt ligger i ett lugnt läge åtskilt från trapphuset, innanför köket och nås via bostadens ljusa och rymliga vardagsrum. Den härliga balkongen som även denna nås via vardagsrummet ligger i perfekt solläge med västlig riktning och blir som ett extra rum under större delen av året tack vare sin inglasning. Balkongen bjuder in till härliga sommarkvällar med en bra bok eller ett gäng vänner och flera koppar morgonkaffe. Välkommen till Näckrosvägen 43, ett boende att trivas i!

Utöver lägenhetens egna attribut får heller inte missas att denna lägenhet är en del en av de mest välordnade föreningarna i Solna Brf Näckrosen och har en bra samt solid ekonomi. Föreningen uttrycker med egna ord att de har "fastighetstekniskt en väldigt god standard" och håller god ordning på de jobb som behöver genomföras samt erbjuder medlemmarna fina förmåner. Dessa är i form av TV och bredband som ingår i avgiften samt bland annat en föreningslokal som kan hyras för både festligheter och övernattning för gäster. Läs mer om föreningen och dess förmåner på: http://www.brfnackrosen.se/forening.html

Råsunda är ett av Solnas mest populära områden med flertalet riktigt bra restauranger och trendiga cafeer blandat med historia i anrika Filmstaden. Där finns en av Stockholms mysigaste biografer som ligger precis bakom knuten. Det är dessutom helt perfekt för dig som vill bo med direkt närhet in till stan och shopping i världsklass. Tunnelbanan Näckrosen ligger runt hörnet och buss 515 som tar dig direkt in till Odenplan går även denna precis utanför bostaden. Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia med butiker och restauranger samt pendeltåg och tvärbana nås med 10 minuters promenad. Utöver kommunikationer och service får man inte glömma bort alla härliga grönområden runt omkring. Exempelvis finns det riktigt fina promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön där du kan ta en söndagspromenad, satsa med kvällens löprunda eller slå dig ner för en picknick på sommaren.

Välkommen till Näckrosvägen 43, välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy