Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Solgatan 14, Rudviken/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
2 975 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Malin Reidarsson
Ansvarig mäklare Malin Reidarsson

Vacker 2a i högt läge och balkong i sydväst!

Välkomna till denna lägenhet om två rum och kök högt upp i huset. Bostaden har stor balkong i sydvästligt läge som utlovar många grillkvällar i solsken. När du kliver innanför tröskeln möts du av en välplanerad och modern lägenhet med väl tilltänkta ytskikt i harmoniska färger som verkligen är rätt i tiden, vackra trägolv och mycket ljusinsläpp. Lägenheten har en optimal planlösning för sina 58 kvm med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med gott om plats för sociala tillställningar. Ett badrum med gott om plats utrustat med större dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även ett väl tilltaget sovrum med klädkammare och tre interagerade garderober.

Brf Rudan i Solna är en förening med med en bra styrelse som alltid jobbar för att återkomma med snabba svar. Det finns inga större renoveringar planerade och månadsavgiften är planerad att stå på samma låga nivå. Föreningen har tillgång till 91 garageplatser och utöver det finns även Solna Bostadsparkering för 750kr/kvartal.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav! Exempelvis finns både grönområden, anrika Hagaparken och Solna centrum inom gångavstånd och Vasastan ligger inte mer än en cykeltur bort. Här bor du även med närhet till både tunnelbanan samt andra kommunikationer. Närmsta busstation tar dig till Karolinska Sjukhuset/ Stockholm åt ena hållet samt Solna Centrum/ Sundbybergs station åt det andra. Även buss 67 mot Skansen och Frösundavik finns tillgänglig. Låt oss inte glömma att det även nu är fastställt att den nya gula tunnelbanelinjen kommer ha en hållplats i direkt närhet till denna lägenhet.

För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy