Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 475 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 475 000 SEK
Adress
Serenadvägen 18, Nacka Centrum / Forum, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56.5 kvm
Avgift
3 952 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a i söderläge, naturnära och med goda kommunikationer

Här välkomnas du till en välplanerad lägenhet i söderläge med naturligt ljus och en stor walk in-closet. En trevlig 2:a (möjlig 3:a) med vackert ljusinsläpp, öppen planlösning och fräscha ytskikt.

Här finns ett trevligt, ljust och öppet vardagsrum samt ett stort, socialt och funktionellt kök. Lägenheten har ett sovrum och badrummet är stort och funktionellt.

HSB Brf Tinget i Nacka är en trevlig förening med tillgång till garage med fler platser en bostadsrätter till antalet. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och bastu. I månadsavgiften om 3952 kronor ingår vatten, värme och basutbud för kabel-tv samt ett förråd.

Invid Nacka Centrum / Forum är det lätt att trivas och läget på Serenadvägen är fenomenalt. Här bor du natunrära med Nacka Forum- ett av Stockholms största köpcentrum på bekvämt avstånd. Där hittar du mängder av butiker, flertalet mataffärer samt caféer och restauranger. För naturentusiaster ligger Nyckelviken en lagom promenad bort. Ett stenkast bort finns goda kommunikationer in mot Stockholm via Sickla köpkvarter och Slussen. År 2025 planeras även den blå linjen utökas med slutstation vid Nacka Forum. I närområdet finns flertalet förskolor bara runt hörnet. Ett boende med perfekt läge för det unga paret eller den lilla, växande familjen.

Varmt välkommen på visning.

Beskrivning

Hall
En inbjudande och rymlig hall med hatthylla, klädhängare och garderober från golv till tak i spegelglas. Hallen har vitmålade väggar och klinkergolv.

Kök
Ett stort, socialt och funktionellt kök med generösa arbetsytor, gott om plats för matbord och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Ett trevligt, ljust och öppet vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa, soffbord och tv-bänk. Rummet har vitmålade väggar och fortsatt parkettgolv. Utgång till den fantastiska balkongen i söderläge där man njuter av solen från förmiddag till kväll.

Sovrum
Från vardagsrummet når du sovrummet, som är ljust och väl tilltaget med en stor walk in closet. Plats för stor säng och fint ljusinsläpp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum
Ett stort och funktionellt badrum med toalett, badkar, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Grått linoleumgolv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar Tinget 2019.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning Tinget 2018.pdf Årsredovisning Tinget 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 56.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

51

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
en trappa upp.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Tinget i Nacka
Organisationsnummer: 716421-0895
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51
Antal lägenheter: 213
Antal lokaler: 4

Brf Tinget är en av tre föreningar som byggdes i början av 1990-talet och består av 213 lägenheter, varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även fyra bostadsrättslokaler.

Föreningen köpte fastigheten 1991 (äger marken).

Som bostadsrättsinnehavare i Tinget ska du vara medlem i HSB. En insats om ca 500 kr/person betalas när medlemskapet tecknas och återfås vid utträde. Årsavgift 300 kr/hushåll.

Parkering: Föreningen har tillgång och äger ett parkeringsgarage. Garaget har tillgång till 248 parkeringsplatser för bil och 3 parkeringsplatser för motorcyklar. Av parkeringsplatserna för bil är 13 reserverade för gästparkering och administreras av Q-Park. För att få en parkeringsplats i garaget ställer man sig i kö hos HSB Stockholm centralt.

TV och bredband: I alla lägenheter finns både Bredbandsbolagets uttag för internet- och TV-uttag från ComHem.

Gemensamma utrymmen: Tvättstugor finns på Serenadvägen 12, 22, 30 och 40.
Grovtvättmaskin med separat bokningstavla finns i port 40.
Cykelrum finns i källaren på Serenadvägen 14 och 32.
För mer information om Bostadsrättsföreningen se www.tinget.se
I gårdshuset Serenadvägen 12-22 finns en bastu som kan bokas kostnadsfritt.

Föreningens renoveringar

2018- Under året har föreningen bla. bytt garagefasad på tre av fyra sidor, bytt belysning i hissar, bytt till LED-belysning i gemensamma utrymmen, storstädat i garaget samt bytt brickläsare till grovsoprummet.

Årligt underhåll har sedan gjorts som finns dokumenterade i årsredovisningen.

Månadsavgift

Avgift: 3 952 SEK / mån

Driftskostnad

620 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Övrigt: 250 SEK
Övrigt: Bredband om ca 250kr/ mån

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.34424 %
Andel av årsavgiften: 0.34552 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Solig balkong i snett söderläge.

Övrigt

Välkommen till ett av Nacka mest centrala områden, här bor du i ett lugnt och tryggt området med ett exemplariskt läge runt knuten från Nacka Forum, en totalrenoverad galleria med över 100 butiker och flera restauranger. I närheten finns flera stora mataffärer och intill Forum ligger populära och välsorterade Ica Maxi med ett stort utbud av delikatesser, pizzeria, sushi och eget konditori.

Kommunikationerna i området är de absolut bästa, nästintill hela Nackas bussutbud passerar i närheten såväl motorvägsbussar som områdesbussar och de tar dig in till Slussen på cirka 10-15 minuter. En kort bit bort finns också Saltsjöbanan samt båthållplats för pendelbåten vid Nacka Strand. År 2025 beräknas även tunnelbanan i Nacka Forum vara klar. Friluftsområdena Nyckelviken och Nackareservatet ligger mycket nära och erbjuder 4H-gård och friluftsaktiviteter av alla dess slag. En kort bit bort ligger flera sjöar t.ex. Långsjön med härliga badplatser.

Området är mycket lugnt och barnvänligt med stora mysiga gårdar och flera lekplatser. En uppskattad öppen förskola ligger endast en kort bit bort och flera förskolor och skolor finns i närområdet.

NACKA KOMMUN
Där storstad och skärgård möts, det är lätt att ta sig hit, du kan komma med båt, bil, buss, tåg, cykel, eller rent av till fots. Nacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner, här finns det gott om orörd natur, bl.a. finns nio naturreservat som erbjuder trevliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närhet till vatten, både sjöar och hav, medverkar till mängden aktiviteter som bad, fiske och segling. Vintertid brukar det plogas upp skridskobanor på olika isar runt om i Nacka.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy