Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kärrsångarevägen 46, Linghem, Linghem
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
108 kvm
Avgift
5 049 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Oslagbart läge i barnfamiljernas högkvarter

Med stolthet kan vi nu presentera ett nybyggt, familjevänligt radhus med ett fenomenalt hörnläge i omtyckta Linghem. Här erbjuds ett bekymmerslöst boende i toppskick från 2018 med generösa ytor och en väl tilltagen hörntomt med altan. Bostaden inrymmer tre rymliga sovrum på det övre planet. På bottenvåningen finns ett välutrustat kök i smakfullt utförande som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utöver detta finns två rymliga duschrum varav det ena med tvättavdelning, samt gott om förvaringsutrymmen. Golvvärme i hela entréplanet.

Lägesfaktorn är optimal med ett lugnt och tryggt bostadsområde. Närheten till natur och friluftsliv är påtaglig, på kort promenadavstånd finner ni motionsspår, idrottsplats och badplats. Gott om skolor och förskolor finns på bekvämt avstånd, likväl ett brett serviceutbud vid Himna Centrum som erbjuder välsorterad matbutik, apotek och vårdcentral. Kommunikationerna är mycket goda med bl.a. Östgötapendeln som har täta avgångar till bl.a. Linköping och Norrköping. Dessutom flertalet bussförbindelser med närområdet.

Sammantaget en riktig drömbostad där det bara är att flytta in och börja trivas från dag ett - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Rymlig och inbjudande hall med praktisk förvaring bakom spegelskjutdörrar. Smakfullt klinkergolv och vitmålade väggytor.

KÖK
Väl tilltaget kök i stilrent utförande. Här erbjuds goda arbetsytor och gott om förvaring. Vita köksluckor, bänkskiva i kompositsten samt kakel ovan arbetsbänk. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys i fullhöjd, ugn, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats intill fönsterparti med utrymme för större matgrupp. Extra avlastningsyta med förvaringsskåp och vinkyl. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

VARDAGSRUM
Generöst tilltaget vardagsrum med gott om plats för önskat möblemang. Här finns en riktigt snygg, platsbyggd hylla med integrerad tv-bänk. Fantastiska fönsterpartier som ger härliga ljusinsläpp. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor samt kalkmålad fondvägg i grått. Utgång till altan och trädgård.

DUSCHRUM
Fräscht, helkaklat duschrum med toalett, kommod, spegelskåp och dusch med vikbara glasdörrar. Här finns tvättmaskin och torktumlare med förvaringsskåp och arbetsbänk.

ÖVRE PLAN

HALL
Ovanför trappan möts man av ett allrum som ansluter till samtliga rum på det övre planet. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Gavelfönstret bidrar med ett trevligt ljusflöde.

MASTER BEDROOM
Väl tilltaget master bedroom med ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Här finns en snygg, platsbyggd hylla med infälld belysning. Intill sovrummet finns en separat walk-in-closet som ger bra förvaring.

SOVRUM 2 & 3
Två väl tilltagna sovrum med målade väggytor och ekparkettgolv i det ena rummet och heltäckningsmatta i det andra.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med toalett, dusch, kommod och spegelskåp. Kaklade väggytor och våtrumsmatta på golv.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.45%.

Församling

Åkerbo.

Storlek

Boarea 108 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

E4RG

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Boklok Sävsångaren
Organisationsnummer: 769632-2317
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: E4RG
Antal lägenheter: 28
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Grundutbud Telia ingår i avgiften.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 5 049 SEK / mån
I månadsavgiften ingår TV och Bredband (100 mbit/s) från Telia.

Driftskostnad

1 700 SEK varav:
Övrigt: 1 700 SEK

Driftskostnader för el, värme och vatten uppgår till ungefär 1 700 kr per månad baserat på nuvarande ägares förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.571 %

Uteplats

Stor altan med pergola. Väl tilltagen trädgårdstomt med hörnläge .

Bilplats

Parkering framför huset med plats för två bilar. Gästparkering finns i närområdet.

Övriga utrymmen

Utomhusförråd på baksidan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy