Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 875 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sandstuguvägen 49, Uttran, Uttran
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39.5 kvm
Avgift
2 254 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Yteffektiv tvåa med stor balkong

Här erbjuds en ytterst välkomponerad och yteffektiv 2:a med hörnläge med rymlig balkong och härlig utsikt över Kvarnsjön.
Bostaden disponeras med luftig hall, badrum som även inrymmer tvättmaskin och torktumlare, sovrum som ger plats för dubbelsäng samt kök och vardagsrum i öppen planlösning som inte ger avkall på vare sig möbleringsmöjligheter eller funktion. Härifrån nås även balkongen som sträcker sig runt gaveln på huset.

Ett prisvärt boende i naturnära Uttran - Kvarnsjön i modern stil!

Beskrivning

HALL
Luftig hall med plats för avhängning samt två garderober.

BADRUM
Rymligt, helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights. Lyxigt bubbelbadkar, tvättställ med under- och spegelskåp och vägghängd wc. Vidare finns tvättmaskin och torktumlare (Cylinda) samt förvaringsskåp och bänkyta.

SOVRUM
Väl anpassat sovrum med plats för dubbelsäng, här finns även två garderober.

KÖK OCH VARDAGSRUM
I öppen planlösning med härliga ljusinsläpp från två väderstreck finns dels kök med gott om bänkytor och skåpförvaring i stilfullt utförande, matplats intill fönster för 4-6 personer samt vardagsrum som ger plats för stor soffa. Utgång till balkongen som sträcker sig runt gaveln på huset erbjuder vidsträckt utsikt och ett bra solläge.
Kökets utrustning består av : kombinerad kyl/frys, spishäll med induktion, inbyggnadsugn och mikro, diskmaskin samt spisfläkt. Samtliga maskiner är från Cylinda förutom fläkt som är från Franke.

Övrigt

OMRÅDET
I området uppförs hyreslägenheter, bostadsrätter samt villatomter. I områdets norra del är en förskola/grundskola under uppbyggnad och förväntas stå klart 2020. Kvarnsjön är primärt ett bostadsområde men med i planeringen finns närbutik, cafe/ restaurang, gym och några affärslokaler. Vägnätet i området förbereds också för bussförbindelse med Tumba C, Salem/Rönninge och Södertälje. Idag finns buss 715 & 725 som tar dig till Tumba C och Tumba pendeltågstation på några minuter.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Brf Lillstugan 1 - Ekonomisk plan.pdf BRF Brf Lillstugan 1 - Stadgar.pdf BRF Brf Lillstugan 1 - Årsredovisning 2017.pdf Brf Lillstugan Energideklaration Sandstuguvägen 51.pdf Brf Lillstugan 1 - Stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Botkyrka kommun, Skattesats 33.41%.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 39.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1203

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015-2016

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lillstugan 1
Organisationsnummer: 769616-9924
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1203
Antal lägenheter: 79
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheten Botkyrka Lillstugan 1, innehållande 79 st lägenheter i 3 huskroppar med adresserna Sandstuguvägen 49-53. Fördelningen är enligt följande: 14 st 1:or, 14 st 1,5:or, 34 st 2:or och 17 st 3:or. Föreningen registrerades hos Bolagsverket 2007. Den ekonomiska planen registrerades 2015.

Parkering: Under föreningens hus finns garage i 2 plan med ca 120 p-platser, dessutom finns ca 20 utomhusplatser samt ett antal besöksparkeringar. Uthyrning sker av Uttrans förvaltnings AB.
Kostnad: Garageplats 750 kr/månad, Markplats: 375 kr/månad

TV och bredband: Kabel-TV: Grundutbud ingår via Telia.
Bredband: Fiberanslutning genom Botkyrka stadsnät. Beställs och debiteras individuellt.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har lägenhetsförråd, barnvagsrum samt cykelförråd i varje trapphus.

Föreningens renoveringar

Föreningen utförde garantibesiktning under 2018 och kommer åtgärdas av entreprenören.

Energideklaration

Status: Utförd

Internet

Fiber via Botkyrkas stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 2 254 SEK / mån

Driftskostnad

400 SEK varav:
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.16000 %
Andel av årsavgiften: 1.16000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Stor balkong med utsikt över Kvarnsjön.

Bilplats

ca: 120 garageplatser
ca: 20 parkeringsplatse
Garageplats. Går att hyra för 750 kr/mån (separat kö)
Parkeringsplats. Går att hyra för 375 kr/mån (separat kö).

Övriga utrymmen

Föreningen har lägenhetsförråd, barnvagsrum samt cykelförråd i varje trapphus.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy