Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Birkagatan 32A, Jönköping, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 156 SEK / mån
Rum
2 rum

Unik och stor tvårummare med låg avgift!

Ställer du höga krav på din kommande bostad så är detta verkligen något som håller måttet! Bostadsrätten är ombyggd till en öppen och mycket välplanerad tvåa. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är öppen och fräsch och erbjuder bland annat fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum - ett exklusivt boende med fina ytskikt, modern utrustning och utmärkt planlösning. Ni når enkelt föreningens gemensamma trädgård via en grind och trappa från balkongen.

Unik tvårummare i absolut toppskick! Väldigt låg avgift där möjlighet finns att göra om bostaden till en trea. Bostadsrätten har varit disponerad som en trea men nu valt att göra om till en stor och luftig tvåa.

Här bor du i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar ligger strax intill porten. I närområdet finns livsmedelsbutik, skola, shopping, bibliotek och restauranger. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum och garage. I den låga månadsavgiften om 3156 kronor ingår värme, vatten, vindsförråd och källarförråd. Tillkommer endast hemförsäkring och den obligatoriska el-tilläggen om 99 kr. Under 2018 gjorde föreningen en installation av solceller vilket resulterade i att hushållselen läggs på utöver månadsavgiften.

Sammanfattningsvis en totalrenoverad lägenhet som måste upplevas på plats.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy