Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Vinthundsgatan 84, Järvastaden, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35.5 kvm
Avgift
2 100 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig och ljus etta med stor, solig och underbar uteplats

Välkommen till Brotorp/Järvastaden och denna enrummare om 35.5 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är charmig och ljus och erbjuder bland annat en fantastisk uteplats, fina ytskikt och bra förvaringsmöjligheter - ett exklusivt boende med härlig rymd, vackert ljusinsläpp och optimal planlösning.

HSB:s Brf Brotorp i Sundbyberg är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en vacker innergård, cykelrum, garage och tvättstuga. I månadsavgiften om 2100 kronor ingår kallvatten, värme och källarförråd.

Här i Brotorp/Järvastaden är det lätt att trivas och läget på Vinthundsgatan är fenomenalt. Här bor du natunrära med Aktivitetsparken och Igelbäckens naturreservat på bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer ligger en kort promenad bort. I området finns idrottsanläggningar, fina grönområden och bra kommunikationer - perfekt för dig som letar efter ditt första boende, det unga paret och dig som vill bo centralt och naturnära!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en välplanerad och öppen hall med klädhängare och bra förvaringsutrymmen. Hallen har ljusa väggar och parkettgolv.

Kök
Ett modernt och stilrent kök med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Ett rymligt, ljust och välplanerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp och fin utsikt. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Badrum
Ett rymligt och smakfullt badrum med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare, badrumsskåp och handdukstork. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Uteplats
Stor, solig och underbar uteplats med lättmöblerade ytor, eftermiddagssol, härlig kvällssol, loungedel och plats för matbord och stolar. Här har man utsikt mot den trevliga innergården. Uteplatsen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brotorp 2018.pdf BRF Årsredovisning Brotorp 2017.pdf BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 35.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2478-1-58-2

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Brotorp i Sundbyberg
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2478-1-58-2
Antal lägenheter: 94
Antal lokaler: 0

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, www.hsb.se/stockholm/brf/brotorp

Parkering: I föreningen finns 57 garageplatser varav tre av dessa är handikapplatser. Plats kan hyras för 1 100 kr/månad inkl. moms, i dagsläget finns ledig plats. Core Park AB administrerar uthyrningen så vill man ställa sig i kö så ringer eller mailar man till dom. Öppning av garaget sker via nyckelbricka eller med hjälp av en fjärrkontroll som går att köpa till från Core Park för 480 kr. I övrigt råder boendeparkering i området. www.sundbyberg.se

TV och bredband: Föreningen är ansluten TV och bredband via Com Hem.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har inrett föreningslokalen som även är utrustad med pentry och WC, lokalen kommer framöver kunna hyras för medlemmarnas gäster. Det finns även en gemensam grovtvättstuga belägen i hus A2. I föreningen finns två kombinerade barnvagns-, rullstols- och cykelrum, tre stycken separata cykel- och barnvagnsrum samt ett återvinningsrum. Det finns även 31 odlingslotter som medlemmarna kan hyra till en kostnad om 200 kr/år, i dagsläget finns det odlingslotter kvar att hyra.

Föreningens renoveringar

I maj 2018 utfördes en 2-års besiktning.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2019-04-01
Energiprestanda primärenergital: 106 /kWh per kvm och år

TV

Com Hem

Internet

Com Hem

Månadsavgift

Avgift: 2 100 SEK / mån
tillkommer obligatorisk kostnad om 160 kr/mån för internetuppkoppling.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en innergård med gemensam uteplats, lekyta och cykelparkering.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.57817 %
Andel av årsavgiften: 0.59754 %
Pantsättningsavgift: 698 SEK
Överlåtelseavgift: 1628 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

I föreningen finns 57 garageplatser varav tre av dessa är handikapplatser. Plats kan hyras för 1 100 kr/månad inkl. moms, i dagsläget finns ledig plats. Core Park AB administrerar uthyrningen så vill man ställa sig i kö så ringer eller mailar man till dom. Öppning av garaget sker via nyckelbricka eller med hjälp av en fjärrkontroll som går att köpa till från Core Park för 480 kr. I övrigt råder boendeparkering i området. www.sundbyberg.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy