Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Grönlingens Väg 3, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
2 932 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

Balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a med balkong i söderläge! På Grönlingens väg bor ni på en lugn adress nära Ursviks villaområde, med bara några hundra meter till milsvid natur.

I denna luftiga och ljusa gavellägenhet ryms allt man kan tänkas behöva för ett optimalt boende. Ni möts av en praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter och ingång till ett ordentligt badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum som karaktäriseras av vackert ljus från fönsterytor i tre väderstreck. I den öppna planlösningen ligger, i anslutning till vardagsrummet, bostadens u-formade kök som går i neutrala kulörer i svart och vitt. Bostadens sovrum är stort och rymmer bland annat dubbelsäng och bra med förvaring och härifrån nås bostadens balkong. Balkongen är belägen i attraktivt söderläge med sol stora delar av dagen och utsikten är fri vilket är unikt i området.

Från Grönlingens väg är det två minuters promenad till buss 504 som snabbt tar er till närmsta tunnelbana eller till centrala Sundbyberg där ett enormt utbud av kommunikationer, restauranger och service finns. Det härliga med att bo på Grönlingens väg är att det är ett lugnt område som gränsar till Ursviks två villaområden; nya och gamla Ursvik. Området är mycket barnvänligt och erbjuder närhet till natur då man från adressen har någon minuts promenad till det uppskattade naturreservatet Igelbäcken med vackra löpspår och milsvid skog. Ursvik växer så det knakar och inom några år kommer tvärbanan finnas i området. Läs gärna mer under "övrigt" för att få mer information om området.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy