Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 300 000 SEK / utgångspris
Adress
Östhammarsgatan 70-72, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 369 SEK / mån
Rum
2 rum

Högt läge och solig balkong i eftersökt projekt!

Synnerligen attraktivt läge intill Gärdesfälten finner Brf Tegeludden 16. Fasaden i danskt tegel bjuder på en detaljrikedom med sina svepande skiftningar. Teglet följer med in i de rymliga entréerna och möter där ljusare material i vit terazzo. Handtagen till dörrar och trappräcken är klädda i gediget läder från Tärnsjö Garveri tidlöst och exklusivt i en genomtänkt balans. Husets garage når du smidigt med hiss från varje våningsplan. Den gemensamma tvättstugan och återvinningsrummet är bekvämligheter som underlättar din vardag. I källaren finns även lägenhetsförråd och flera cykelrum. Och aldrig behöver du vara rädd att tappa bort nyckeln då varje lägenhetsdörr är utrustad med ett smart kodlås.

Precis runt hörnet på Rökubbsgatan finns en välsorterad ICA-butik med generösa öppettider och i grannskapet finns både Sats, Friskis & Svettis, utomhusgym och populära Kampementsbadet. För att inte tala om alla löparspår, cykelvägar och skidspår som erbjuds på Gärdet och Djurgården.

Det finns gott om restauranger och caféer i direkt närhet och med 10 minuters promenad eller en kort busstur nås Fältöverstens serviceutbud och Karlaplan.

Gärdet är en lugn oas på gångavstånd till ett pulserande, modernt stadsliv. Värtahamnen och Frihamnen ligger mitt i Stockholms stads största utvecklingsområde. Här håller en ny stadsdel på att växa fram med utmärkta kommunikationer och direkt närhet till Stockholms innerstad. Servicen byggs ut i takt med utvecklingen av bostäder och kontor och ger snart området en levande atmosfär dygnet runt. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo nära både natur, bad och storstad. Strax utanför på Sandhamnsgatan stannar buss nr 1 och t-bana Gärdet har du några minuters promenad bort.

LÄGENHETEN SÄLJS PÅ RITNING.

Beskrivning

Golv:
Vitpigmenterat, borstat och mattlackat ekplank på trälamell i alla rum, utom i våtrum. Trösklar och tröskelplattor kulöranpassas mot golv.

Väggar:
Målat i grå kulör.

Tak:
Grängat i vit kulör. Gipsundertak i vit kulör med fogade plattskruvar.

Foder och socklar:
Vita, släta fabriksmålade i trä. Spacklade och platsmålade dörrfoder.

Fönster, glaspartier:
Fönstersmygar och fönsterbänkar av vitpigmenterad ekfanér. Alla fönsterdörrar och glaspartier har gipssmyg.

Innerdörrar:
Släta, fabrikslackerade i vit kulör. Rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder speciellt framtagna för projektet.

Garderober/städskåp:
Måttanpassade med släta dörrar i kulör lera, lika kök, från Lappvattnets Snickeri. Rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder. Städskåp med medicinskåp och slanghållare. Garderob med hylla och stång.

Skjutdörrsgarderober:
Platsbyggda och måttanpassade med släta dörrar i kulör lera, lika kök, från Lappvattnets Snickeri. Innanför dörrarna finns bärlist med hängskenor, samt hylla och stång.

Kök:
Snickeribyggda kök med innanförliggande luckor, speciellt framtagna för projektet, från Lappvattnets Snickeri. Stommar och luckor i kulör lera. Underskåp och högskåp med rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder, pushöppning på väggskåp. Hylla under väggskåp. Bänkskiva, tjocklek 30 mm och tillhörande stänkskydd av ljusgrå Carraramarmor. Underlimmad och uppfräst ho i rostfritt stål. Köksblandare i krom från Tapwell. LED belysning under väggskåp. Underbyggd köksfläkt med integrerad utfällbar glasskiva i väggskåp. Vitvaror från Siemens; Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin. Varmluftsugn och mikrovågsugn eller kombination mikro/ugn samt induktionshäll, enligt bofaktablad. Eluttag i anslutning till arbetsyta.

Badrum/WC med dusch:
Dold rördragning och infällda downlights i tak.
Carraramarmorplattor 30x60 på golv, samt på väggar i dusch och vid badkar, satta i halvförband.
Övriga väggar målas i grå kulör. Carraramarmorplattor i storlek 15x15 cm på golv i dusch
och vid badkar. Sockel av Carraramarmor vid målade väggar.
Handfat från Globo infällt i Carraramarmorskiva eller vägghängt tvättställ från Duravit, enligt bofaktablad. Rostfri tvättställsblandare, dusch- och badkarsblandare med taksil från Tapwell. Rund eller rektangulär spegel bakom handfat, anpassad efter badrumstyp. Belysningsarmatur på
vägg ovanför spegel.
Specialanpassad förvaring, lika kök, i form av högskåp eller väggskåp, i kulör lera. Högskåp med rostfria handtag med cognacsfärgat läder, pushöppning på väggskåp.
Tvättmaskin, torktumlare eller kombimaskin från Bosch, enligt bofaktablad. Bänkskiva över maskiner i Carraramarmor med tillhörande bakkantslist samt väggskåp med infälld
belysning eller maskiner installerade bakom högskåpsdörrar, enligt bofaktablad. Hyllplan ovanför
maskiner i högskåp.
Golvstående eller vägghängd toalettstol från Duravit, enligt bofaktablad. Vikglasvägg i dusch.
Badkar från Westerberg, modell Stilla, enligt bofaktablad.

WC:
Dold rördragning och infällda downlights i tak.
Carraramarmorplattor 30x60 på golv satta i halvförband, övriga väggar målas i grå kulör. Sockel av
Carraramarmor vid målade väggar.
Rund eller rektangulär spegel bakom handfat, anpassad efter badrumstyp. Belysningsarmatur på vägg ovanför spegel. Handfat från Globo infällt i Carraramarmorskiva eller vägghängt tvättställ från Duravit, enligt bofaktablad.

Tvätt:
Tvättmaskin, torktumlare eller kombimaskin från Bosch, enligt bofaktablad. Bänkskiva i Carraramarmor ovan maskiner, samt väggskåp med infälld belysning, alternativt maskiner i högskåp med hyllplan, enligt bofaktablad.
Strömbrytare och eluttag
Schneider i grå kulör.

Ytterdörr:
Tamburdörrar av säkerhetstyp i stål med ringklocka och kodlås.

Eldstad:
Bioetanolspisinsats med omfattning i kalksten, enligt bofaktablad.
2 (3) 16 FEBRUARI 2017

Information från materialbeskrivning daterad 2017 februari gällande Brf Tegeludden 16

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar_brf_t16_170214.pdf Teknisk_beskrivning_tegeludden_20170216.pdf Materialbeskrivning_tegeludden_20170216.pdf Ek plan Tegeludden 16.pdf Kortfakta_tegeludden.pdf Planritning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.57%.

Församling

Oscar.

Storlek

Boarea 41 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen (dvs ekonomiska planen).

Rum

2 rum, varav 0-1 sovrum.

Lägenhetsnummer

02.1407

Våning / hiss

Våning 4 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Övrigt: Läs mer om projektet på:
http://www.tegeludden.se

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tegeludden 16
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 02.1407
Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 2

Bostadsarea: 6.432 kvm
Lokalarea: 107 kvm

Parkering: 56 platser i föreningens garage (varav 3 platser för elbil).

Boendeparkering i området.

Månadsavgift

Avgift: 2 369 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 0.00688 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy