Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK
Adress
Kronetorps Allé 31C, Arlöv, Arlöv
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 344 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trerummare i moderna Kronetorp Park med inglasad balkong i perfekt söderläge!

Bo och lev i en utav Kronetorp Parks bostadsrätter med stil och komfort.
Här erbjuds en rumsligt och intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg.

Det som utmärker Kronetorps Allé 31 är att det är gedigna byggnader som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel. Effektiva lägenheter där man får ut det mesta av sina kvadratmeter.

Toppläget i Kronetorp Park knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Den nya stadsdelens kvalitéer och möjligheter blir en tillgång för alla. Tack vare utmärkta kommunikationer har du nära till allt från Kronetorp Park. Endast fem minuter till antingen Malmö eller Lund och 25 minuter till Danmarks flygplats Kastrup.

Här är familjen i fokus, en vacker och trygg plats att bo och växa upp på. En plats för cykelturer bland bördiga åkrar, för trädklättring i de urgamla träden och utflykter till Alnarps-parken, Burlövsbadet och Biblioteket.
År 2019 kommer bygget av den nya förskolan att påbörjas. Ett nytt och innovativt koncept som skiljer sig från den förskola vi känner till idag. Kids2Home kallas konceptet och är den nya generationens förskolor. Deras uppdrag är att underlätta vardagen och därav skapa lyckligare småbarnsfamiljer.

Välkommen hem till trivsamma Kronetorp Park!

Beskrivning

HALL:
Välkomnande hall med vita väggar och ekparkett. Här finns gott om plats för förvaring i stora garderober samt hatthylla. hallen erbjuder även plats för hallmöbel.

SOVRUM 1:
Från hallen finner ni lägenhetens första sovrum med vita väggar och ekparkett. Detta rum erbjuder plats för säng och förvaring. Perfekt som barnrum alternativt kontor.

SORVUM 2:
Här i bostadens master bedroom finns ekparkett och vita väggar. Här finns gott om plats dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i stora garderober.

KÖK:
Köket är från JKE Design med vita luckor av laminat och lådor med softstängning. Spotlights under överskåpen. Maskiner från Whirlpool såsom; induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Fläkt Whirlpool, kyl och frys från Samsung med is och kallvattenfunktion.
Stänkskydd i vitt kakel.
Laminatbänkskiva i grått. Ekparkett och vita väggar.

BADRUM:
Helkaklade väggar med vitt kakel, grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med infällda spotlights i taket, dusch, duschväggar, WC-stol, vägghängt tvättställ och elektrisk handdukstork. Här finns även spegel, kombinerad tvättmaskin/torktumlare Ariston Aqualtis samt tvättbänk av grå laminat.

VARDAGSRUM:
Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning och här finns ekparkett och vita väggar. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och matplats. Här tar ni er ut till lägenhetens underbara balkong.

BALKONG:
Inglasad balkong i solsäkert söderläge. Här finns heltäckningsmatta, lampor och plats för möblemang. Den inglasade lösningen går enkelt att öppna upp med skjutpartier.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Allén 1.pdf Årsredovisning Allén 1.pdf Registreringsbevis.pdf Ekonomisk plan Brf Allén 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Burlöv kommun, Skattesats 32.37%.

Församling

Burlöv.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1203

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Allén 1
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1203
Antal lägenheter: 32
Antal lokaler: 0

Brf Allén 1 är en äkta bostadsrättsförening med 32 st. moderna och energieffektiva bostäder. Föreningen äger marken.
Föreningen utgör den första etappen i Kronetorpstaden och byggnationen påbörjades vintern 2016 med inflyttning sommaren 2017. I föreningen finns bostadsrättslägenheter med 2-5 rum och kök om 58-104 kvadratmeter.

Endast ett stenkast ifrån Burlöv Center och tågstation som tar dig till Lund och Malmö på endast 5 minuter. Tågstationen kommer att utbyggas vilket innebär att även Öresundstågen kommer att stanna i Burlöv år 2021.

Det som utmärker Brf Allén 1 är gedigna byggnader som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och samtidigt har en modern prägel. Bostäderna blir en del av Kronetorpstaden där visionen är att skapa en ny trygg, grön och skön stadsdel, en mötesplats full av liv och rörelse.

Internet

Telia 100x100

Månadsavgift

Avgift: 4 344 SEK / mån
I avgiften ingår: värme och kallvatten.
Utöver månadsavgiften debiterar föreningen en fast avgift för el på 150 kr. Kvartalsvis avläses och debiteras förbrukning av el samt varmvatten. Medlemmen tecknar själv och betalar separat för bredband, TV, telefoni, parkering och hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

204 SEK varav:
VA: 204 SEK
2 vuxna och 1 barn.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.03183 %
Andel av årsavgiften: 0.03183 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Bilplats

I föreningen finns parkeringsplatser för en kostnad om 390:-/månad. Inom kort kommer det erbjudas garageplatser för en kostnad om 650:-/månad.

Närområde

Allmänt om området: I Arlöv behöver du inte välja mellan små- eller storstad. Arlöv, som växte fram genom Sockerbruket i förra sekelskiftet, är perfekt placerat mittemellan Malmö och Lund. Arlöv erbjuder enkel pendling med bil, buss och tåg. Tågstationen i norra änden av samhället, som heter Burlöv, tar dig till Lund på tio minuter och Malmö på fem. Bredvid Burlövs station ligger också Burlöv Center som har hela 70 butiker. I Arlöv finns också fyra grundskolor. När det sedan är dags för gymnasiet finns valet mellan antingen Lund eller Malmö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy