Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK / ACCEPTERAT PRIS!
Adress
Klöverstigen 2E, Gävle, Lindbacka, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
3 645 SEK / mån
Rum
3 rum

I samarbete med Hemlingby Mark & Bygg uppför Anebyhusgruppen sju bostadsrättsradhus i Lindbacka.

Fåtal radhus kvar, passa på ett boka möte. I samarbete med Hemlingby Mark & Bygg uppför Anebyhusgruppen sju bostadsrättsradhus i området Lindbacka, strax utanför Gävle. Ett modernt och praktiskt boende om 81kvm i ett plan, fördelat på tre rum och kök. Till varje hus finns även förråd och plats för bil.

Nära natur och stad.

I Lindbacka kan man njuta av en lugn och trygg boendemiljö nära naturen, samtidigt som stadens utbud finns på 10 minuters avstånd.

Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid, med golfbana, motion- och skidspår precis utanför dörren. Ridklubb och flera idrottsföreningar finns i närheten, liksom mataffär, skolor och förskola.

Kvalitet in i minsta detalj.

Standarden i husen har en genomgående hög nivå med exempelvis kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs.

Observera att bilder kan innehålla tillval.

Vänligen ring eller maila för visat intresse av detta bostadsprojekt.

Bostadsfakta

Kommun

Fredriksskans 7:8, Gävle kommun, Skattesats 35.13%.

Församling

Hille.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

3

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019/2020
Byggnadstyp: 1 plan
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Lägenhetsnummer: 3
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Via GavleNet.

Internet

Via GavleNet.

Månadsavgift

Avgift: 3 645 SEK / mån

Tillträde

Ca: mars/april 2020

Driftskostnad

1 300 SEK varav:
Uppvärmning: 600 SEK
Renhållning: 200 SEK
Elektricitet: 500 SEK
GavleNet ca 250kr/månad.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy