Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
950 000 SEK
Adress
Furumovägen 8, Stigslund, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 119 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin lägenhet med alkov och balkong med trevlig utsikt

Kommande försäljning!

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Stigslund! Här bor du på en välplanerad yta med ett fint kök med plats för matgrupp och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från köket nås balkongen med trivsam utsikt över gården. Rymlig hall med klädkammare för bra förvaring. Smakfullt renoverat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv från 2017. Vardagsrummet känns rymligt och ger plats åt soffgrupp, alkoven gör det smidigt att dela av för "sovrum". Till lägenheten hör två förråd.

Brf Källbacken är en omtyckt och välordnad förening med en stor grönskande gård och lusthus. Det finns även en gemensamhetslokal med bastu och relax för föreningens medlemmar att nyttja. Området erbjuder livsmedelsbutik, förskola, skola, äldreomsorg samt närhet till Gavlehov arenaby med bland annat motionsspår och träningsanläggningar. Här finns även bra kommunikationer med buss in till centrala Gävle samt fina cykelvägar där du på ca 5-10 minuter tar dig till Centrum.

Välkommen hem!

Beskrivning

Rymlig hall med tapetserade väggar och klinkergolv.
Ingång till klädkammare.

Ljust och fint vardagsrum med tapetserade väggar och ekparkettgolv. Alkov för smidig avdelning mellan säng och soffgrupp.

Kök med plats för matgrupp. Tapetserade väggar och laminagolv. Kök med vita skåpluckor, bänkskiva i grå laminat, kakel på väggen. Köket är utrustat med spis och ugn (17), fläkt, diskmaskin och kyl/frys (-17).

Helkaklat badrum från 2017. Vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, toalett, handfat.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Källbacken.pdf Årsredovisning 2018 Brf Källbacken.pdf Energideklaration Furumovägen 8.pdf

Länkar

Social Video D-Furnish

Bostadsfakta

Kommun

Stigslund 43:6, Gävle kommun.

Storlek

Boarea 41 kvm. Areauppgifter enligt fastighetsförvaltarna.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

00324

Våning / hiss

Våning 2 av 9.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1960
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Källbacken
Organisationsnummer: 785000-1640
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00324
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0

Gemensamma utrymmen: I fastigheten finns tvättstuga, gemensamhetslokal samt en bastu/relax.

Föreningens ekonomi

Föreningen friköpte tomträtten 1 november vilket ledde till avgiftshöjning from 1 januari 2018.

Föreningens renoveringar

Se årsredovisning för utförda och planerade renoveringar.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-04-27
Energiprestanda primärenergital: 172 /kWh per kvm och år

TV

Via ComHem

Internet

Via ComHem

Månadsavgift

Avgift: 2 119 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten & kabel-tv

Gårdsplats/innergård

Stor gemensam gård med bla ett lusthus att låna.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.54500 %
Andel av årsavgiften: 1.64905 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Se årsredovisning.

Närområde

Allmänt om området: Stigslund är en stadsdel i norra Gävle som gränsar till Sätra, Strömsbro och Forsby. Stadsdelen byggdes upp under åren 1955-1965 och innehåller såväl flerbostadshus som småhus.[1] Stigslund har även eget centrum, äldreboende och matbutiker.

Stigslund har en egen skola, Stigslunds skola, som innehåller alla klasser. Förskoleklass till sjätte klass går i byggnaden Solgläntan, medan sjunde klass till nionde klass går i en annan byggnad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy