Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep
Kontakta mäklaren för visningstid!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 550 000 SEK
Adress
Melodislingan 26, 2tr, Östermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
4 117 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppet ljust och rymligt med unika tjänster - all bekvämlighet som kan önskas - Guldkant på tillvaron

Snart är det dags! I oktober är lägenheten klar för inflytt! Ett boende för den moderna människan som önskar ha den bästa servicen tillgänglig för att förenkla vardagen. En unik tjänst genom ett sk "Plussbolig"koncept, en härlig lyxig hotellkänsla till vardags, granne med Kungliga Musikhögskolan och anrika Stadion. Denna yteffektiva 2:a bjuder på en öppen och luftig sällskapsdel med två helglasade pardörrar ut balkongen. Inredningen är som i hela fastigheten väl genomtänkt med varma toner. Fullt utrustat kök. Rymligt badrum. Sovrum med bra förvaring. Här förverkligar byggherren drömmen om en modern och tidlös Östermalmsvåning med stadens toner strax intill. I Svea Symfoni erbjuds bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge om 600 kvm med service, gym, övernattningslägenheter och lokaler för fest och möten. Servicen som erbjuds i loungen är till för att förenkla din vardag och sätta guldkant på tillvaron. I Svea Symfoni finner du allt från yteffektiva och genomtänkta 2:or till generösa och luftiga 6:or med utrymme för hela familjen. Tunnelbana finns bara någon minut hemifrån (Stadion). Lägenheten säljs på ritning och beräknas vara inflyttningsklar i oktober 2019. Arkitekten är Brunnberg & Forshed.

Beskrivning

- ETT MODERNT BOENDE MED KLASSISKA INFLUENSER -
I lägenheten så är färgvalet på målade ytor NCS S2005-Y20R som upplevs som en varmare grå nyans. Detta gäller genomgående på väggar, snickerier, fönstersmygar och köks- och garderobsdörrar. Vitt tak. Inne i lägenheten ligger en vitpigmenterad, mattlackad enstavsparkett av ek. Fönsterbänkar av kalksten. Takhöjden ligger på ca 2,6 m med undantag för delar av hall och badrum.

- HALL -
En entré som leder rakt in i sällskapsdelen. Det finns plats för avhängning och innanför ytterdörren ligger ett grått klinkergolv av Granitkeramik. Säkerhetsdörr, klass 2, med tidningshållare utanför och postfack i trapphuset på entréplan.

- VARDAGSRUM -
Trivsam och rymlig sällskapsdel med höga helglasade pardörrar ut till balkongen. Öppen planlösning mot köket med en avskiljande halvvägg.

- KÖK -
Ett välutrustat sobert kök från SieMatic. Behagligt färgval på de släta laminerade luckorna som även är genomgående i lägenheten. Bänkskiva och stänkskydd i stenkomposit från Silestone. Underlimmad enkelho (DecoSteel) och blandare från Dornbracht. Utrustningen består av energisnåla vitvaror i svart från Miele: induktionshäll, fläkt (Pandora), inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl och frys samt mikro.

- BALKONG -
Stor härlig balkong högt ovanför den lugna gatan och ett fritt läge mellan angränsande fastigheter.

- SOVRUM -
Rymligt sovrum med garderobsvägg. Garderoben är inredd med hylla och klädstång. Släta laminerade dörrar.

- BADRUM -
Helkaklat rymligt badrum med vitt matt kakel (250'450 mm) och grått klinkergolv. Inredningen består av vägghängd wc (Catalano), tvättställ med kommod (Aspen), spegel med belysning (Flos), blandare och takdusch (Grohe), kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Miele). Golvvärme.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Lounge.pdf BRF Ekonomisk plan Brf Svea Symfoni.pdf BRF Stadgar Svea Symfoni.pdf Bofaktablad 6-1202.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Svea Artilleri 25, Stockholm kommun, Skattesats 30.57%.

Församling

Oscar.

Storlek

Boarea 49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

6.1202

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svea Symfoni
Organisationsnummer: 769631-6657
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6.1202
Antal lägenheter: 103
Antal lokaler: 0

Föreningen Svea Symfoni bygger på ett nytt koncept som kallas "Plussbolig". Servicekonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell in i ditt hem, din hemmiljö. Till föreningens luftiga och väldisponerade lägenheter så tillkommer en ca 600 kvm stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och tre övernattningslägenheter. I loungen tas du omhand av Svea Symfonis egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Loungen är privat och delas mellan medlemmarna.

Parkering: 70 garageplatser förberedda för hybrid. Grundkostnad 2 450 kr/mån. Boendeparkering i området. Folkbokförd kan söka tillstånd hos Stockholms Stad, www.stockholm.se. Avgiften för periodbetalning är 1 100 kronor per månad. Avgiften för dygnsbiljett är 75 kronor. En administrativ avgift om 300 kronor tas ut vid nyansökan, områdesbyte eller fordonsbyte.

Gemensamma utrymmen: Ett servicekoncept som du är van vid från hotell lyfts in i din vardag. Loungen gör ditt hem större, här kan du koppla av , läsa, ta en kaffe, ha jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. Loungen är en del av ditt hem som du kan ta i anspråk efter egen smak och tycke. Plussbolig erbjuder: bemannad lounge, värdskap - personlig service, kaffe/te, dagstidningar och tidskrifter, gym, hotellrum för uthyrning, mötesrum, fest-/konferenslokal, fullt utrustat kök, trådlöst nätverk och elcykelpool.

Månadsavgift

Avgift: 4 117 SEK / mån
Ingår: värme, vatten, bemannad lounge med tillhörande utrymmen.

Gårdsplats/innergård

Mellan de utskjutande huskropparna mot innergården och Musikhögskolan så finns mindre entrégårdar med privat karaktär.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.60920 %
Andel av årsavgiften: 0.47080 %

Uteplats

Stor balkong med utgång från vardagsrummet.

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhörande lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy