Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bollmora gårdsväg 9, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
104 kvm
Avgift
5 633 SEK / mån
Rum
4 rum

Generös våningskänsla i exklusivt projekt

Bara flytta in och stormtrivas från första stund.
Nu finns chans att förvärva denna rymliga fyra med våningskänsla. Tillgång till dubbla balkonger, varmgarage från hiss, gästlägenheter, tvättstuga samt bekväm närhet till centrum, butiker, gym, naturreservat, golfbanan, utmärkta kommunikationer samt populära skolor som Internationella Engelska skolan.

- Tillträde enligt önskemål (kort-långt).
- Avgiften inkluderar Värme, vatten, fiber, tv samt källarförråd.
- Stort och rymligt förråd finns att nå i källare från hiss.
- Varmgarage med avspolningsplats nås från hiss.
- Optimalt läge i centrala Tyresö som är mycket uppskattat av boende i området.

I så gott som nyskick har du här möjlighet att få njuta av högsta boendekvalité med känslan av nyproduktion i en välorganiserad förening.
Bostaden innehar en genomgående hög standard med kvalitativa materialval så som cararramarmor och vitlaserad ekparkett.

De sociala ytorna är väl genomtänkta där man genom en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum skapar enormt trevliga ytor för familj och vänner av den stora skalan samt möjliggör kreativ inredning efter tycke och smak. Stora fönsterpartier i flera väderstreck skänker denna del ett vackert ljusinsläpp.

Köket från erkända Ballingslöv är fulländat i form och funktion samt erbjuder allt för att skapa bästa möjliga matlagningsglädje varje dag. I anslutning till köket finns något så ovanligt som ett stort förråd/skafferi med förvaring från golv till tak.

Dubbla balkonger i de sociala delarna där praktiska dubbeldörrar ger dig möjligheten att förlänga vardagsrummet under sommarmånaderna.

Lyxigt helkaklat badrum med såväl golvvärme, duschdel med glasvägg samt tvättmaskin och torktumlare i pelare. Rymlig gäst-wc i samma utförande finns även det.

Tre trevliga sovrum finns att nyttja i den privata delen av bostaden där det ena idag nyttjas som kontor med garderober. I anslutning till sovrummen finns en inredd klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Läget är optimalt med goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.

Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

Föreningen innehar tre gästlägenheter i port 12 samt en tvättstuga belägen i samma port. Till bostaden tillhör ett rymligt varmförråd.

Letar du efter drömboendet? Sluta leta,

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy