Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 900 000 SEK / pris
Adress
Gautiodsvägen 4A, Djursholm, Djursholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
4 091 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt fin tvåa nära Djursholms Torg

På bara fem minuters promenadavstånd från Djursholms Torgs stora serviceutbud ligger denna nyrenoverade tvåa. Brf Gautiod är en välskött förening som ligger i lugna villakvarter och består av tre huskroppar uppförda 1985 med totalt 29 bostadsrätter. Vår våning ligger en trappa upp och är i mycket fint skick med genomtänkt färgsättning och materialval. Nuvarande ägare har totalrenoverat bostaden med bl.a. nytt kök 2017 och nytt badrum 2019 med dusch och tvättmaskin. Vardagsrum och kök ligger i en öppen planlösning med plats för ett stort matbord och en stor soffa. De fem fönstren i rummen sörjer för ett fint ljusflöde. I sovrummet har två av väggarna målats i en sober grå ton. Här får man plats med en dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter både i sovrummets tre garderober och i hallen. Vindsförråd. Fiber. P-plats.

Goda kommunikationer till t-banan med direktbuss 606, med hållplats på Vendevägen, på bara någon minuts promenadavstånd. Vill man ta Roslagsbanan till stan är närmaste hållplats "Vendevägen" som ligger på ca 8-10 min promenadavstånd. Vid Djursholms Torg finns flertalet riktigt bra restauranger med olika inriktningar, samt matvaruaffär, apotek, kemtvätt, blomsteraffär, frisör och flera klädbutiker.

Beskrivning

Rymlig hall med garderob och plats för avlastningsbord. Fin färgsättning med ett mörkt golv och fondvägg i pudrig rosa. Innanför hallen ligger ett helt nytt badrum från 2019. Helkaklat med elegant sandfärgat kakel och klinker (med golvvärme). Dusch med vikväggar och handfat med underskåp och infälld spegel ovan. Spotlightbelysning i taket. Handdukstork. Tvättmaskin & wc.

Vardagsrummet och köket ligger i en öppen och tilltalande planlösning. Tack vare rummets storlek har man med lätthet plats för ett matbord för 8 personer och en stor soffa utan att det känns övermöblerat eller trångt. De fem stora fönstren bidrar också till den luftiga känslan.

Köket renoverades 2017 med vita, matta kökssnickerier och handtag i naturfärgat läder med fästen i polerat krom. Såväl arbetsbänk som stänkkakel med marmorutseende. Diskmaskin och kyl/frys är helintegrerade.

Sovrummet har en vilsam och sober grå nyans på två av väggarna. Här får man plats med en dubbelsäng. Tre bra garderober.

Dokument (pdf)

Planritningar 224872-deklaration.pdf Stadgar 2018.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Danderyd kommun, Skattesats 30.6%.

Församling

Danderyd.

Storlek

Boarea 50 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1985
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: Bostadsrättsföreningen Gautiod
Organisationsnummer: 716419-2622
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 29
Antal lokaler: 0

Föreningen består av fastigheten Gautiod 27.
Gautiodsvägen 2 a-c - 6 a-c och Sveavägen 41.
Lägenheterna fördelas enligt följande:
2 rum och kokvrå 1 st
2 rok 21 st
3 rok 7 st

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, cykelrum, gemensamhetslokal och förråd samt sporum.
Tvättstugan ligger i hus nr 6 och föreningen tar ut en mindre avgift vid tvätt.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar.

Föreningens renoveringar

2019: stamspoling & energideklaration
2021: yttertak

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 39 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-10-19

TV

TV via Telias fiberinstallation. Även ip-telefoni och fiber via samma abonnemang. Ingår i månadsavgift.

Internet

Fiberinstallation via Telia. Ingår i månadsavgift.

Månadsavgift

Avgift: 4 091 SEK / mån
I månadsavgiften ingår vatten, värme, sophantering, fiber via Telia, p-plats

Driftskostnad

330 SEK varav:
Elektricitet: 330 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.06029 %
Andel av årsavgiften: 3.00593 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Se årsredovisningen.

Bilplats

Parkeringsplats ingår i avgiften.
Det finns två gästparkeringsplatser.

Övriga utrymmen

En tvättstuga finns i port 6.
Till bostaden hör ett vindsförråd.
Det finns även ett cykelrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy