Länk kopierad!

Visningar

sön 8 dec 14:30 - 15:00
Öppen visning - välkommen!
mån 9 dec 17:00 - 17:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / utgångspris
Adress
Drivhusvägen 25, Stensholm, Huskvarna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
4 331 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet med radhuskänsla!

På Drivhusvägen 25 bor man praktiskt och smidigt i en lägenhet byggt så sent som 2015. Någonting som innebär att det kort och gott bara är att flytta in utan att behöva tänka på renoveringar och liknande. Denna genomgångslägenheten med fönster i motsatta väderstreck leder till ett fantastiskt ljusinsläpp och rymd som gör att lägenheten känns större än sina angivna 72 kvm. Att lägenheten även ligger i markplan gör det behändigt att ta sig in och ut från lägenheten. En ytterligare fördel med att lägenheten ligger på markplan är att man har en liten grästäppa i anslutning till uteplatsen. I övrigt fördelas lägenheten på två stycken rymliga sovrum där det ena kan fungera som antingen sovrum, gästrum eller kontor för den som önskar. Ett stilrent och fullutrustat kök med öppen planlösning mot det inbjudande vardagsrummet. Ett större badrum med allt man kan tänkas behöva i form av dusch, tvättmaskin och torktumlare. Kort och gott en trevlig lägenhet som passar de allra flesta, någonting som måste upplevas på plats helt enkelt.

Lägenheten ligger i ett så kallat Bo-klok-hus, ett koncept som skapats av Ikea i samarbete med Skanska. Husen byggs i moduler med en stilren basstandard och med många fina detaljer. Först och främst är loftgångarna en snygg tillgång som gör att du får din egen ytterdörr in från friska luften, och en extra uteplats om så önskas.

Brf BoKlok Eriksbergshöjden äger fastigheten Stensholm 1:753 och är en stabil och välskött förening. Fastigheten består av 28 st lägenheter med adresserna Drivhusvägen 15 till 29. Föreningen har även 31 parkeringsplatser på den gemensamma parkeringsplatsen, där du som medlem har tillgång till en plats som ingår i avgiften.

Detta är en kommande försäljning för ytterligare frågor och funderingar vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig, välplanerad och praktisk hall med klädhängare och bra förvaringsmöjligheter i form av klädkammaren i direkt anslutning. Hallen har vita väggar och laminatgolv.

Kök
Ett modernt och stilrent kök med induktionshäll, ugn, kyl, frys och mikrovågsugn. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att köket känns extra rymligt och socialt.

Vardagsrum
Vardagsrummet är denna bostads naturliga samlingsplats. Här erbjuds bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Ett ljust, socialt och öppet rum med laminatgolv och vita väggar.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du detta sovrum, som är inbjudande och mysigt med plats för stor säng och gott om förvaring. Vita väggar och samma stilrena laminatgolv även i detta rum.

Sovrum 2
Ett mysigt, trevligt och rogivande sovrum med bra förvaring, plats för säng och nattduksbord och trevlig utsikt över innergården. Vita väggar och samma laminatgolv som i resten av lägenheten.

Badrum 1
Ett fräscht, smakfullt och rymligt badrum med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin och torktumlare. En stilren och grå våtrumsmatta ackompanjeras vackert och tidlöst av väggar i vitt kakel.

Balkong 1
Rymlig, solig och mysig uteplats med lättmöblerade ytor och utanför uteplatsen har man som boende en mindre grästäppa vilket inger en härlig sommarkänsla. Här har man utsikt mot innergården. Uteplatsen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar 121 Eriksbergshöjden 2018.pdf stadgar 823758-deklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.81%.

Församling

Huskvarna.

Storlek

Boarea 72 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

121-121-003

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf BoKlok Eriksbergshöjden II
Organisationsnummer: 769629-8053
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 121-121-003
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

Består av 24 bostadsrätter. Ekonomisk förvaltning sker genom Jönköpingsbostäder.

TV och bredband: Fiber via Wetternet

Gemensamma utrymmen: Det finns förråd, cykelförråd och miljörum.

Energideklaration

Status: Utförd

TV

Fastigheten är ansluten till Wetternet och ett grundutbud av tv kanaler ingår i avgiften.

Internet

Öppet avtal med Wetternet. Separat avtal tecknas.

Månadsavgift

Avgift: 4 331 SEK / mån

Driftskostnad

280 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.72700 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Härlig och öppen uteplats med en trivsam grästäppa i direkt anslutning till uteplatsen.

Bilplats

Föreningen har 31 p-platser på den gemensamma parkeringsplatsen, där man är garanterad en p-plats som ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

På fastigheten finns gemensamma ytor såsom cykelrum, gårdshus med förråd och ett bra sopsorteringsrum. Här sorterar du plats, metall, glas och förpackningar. Medlemmarna har även
tillgång till den gemensamma uteplatsen med grill, där man kan sitta ner och umgås.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy