Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drivhusvägen 25, Stensholm, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
4 331 SEK / mån
Rum
3 rum

Lägenhet med radhuskänsla!

På Drivhusvägen 25 bor man praktiskt och smidigt i en lägenhet byggt så sent som 2015. Någonting som innebär att det kort och gott bara är att flytta in utan att behöva tänka på renoveringar och liknande. Denna genomgångslägenheten med fönster i motsatta väderstreck leder till ett fantastiskt ljusinsläpp och rymd som gör att lägenheten känns större än sina angivna 72 kvm. Att lägenheten även ligger i markplan gör det behändigt att ta sig in och ut från lägenheten. En ytterligare fördel med att lägenheten ligger på markplan är att man har en liten grästäppa i anslutning till uteplatsen. I övrigt fördelas lägenheten på två stycken rymliga sovrum där det ena kan fungera som antingen sovrum, gästrum eller kontor för den som önskar. Ett stilrent och fullutrustat kök med öppen planlösning mot det inbjudande vardagsrummet. Ett större badrum med allt man kan tänkas behöva i form av dusch, tvättmaskin och torktumlare. Kort och gott en trevlig lägenhet som passar de allra flesta, någonting som måste upplevas på plats helt enkelt.

Lägenheten ligger i ett så kallat Bo-klok-hus, ett koncept som skapats av Ikea i samarbete med Skanska. Husen byggs i moduler med en stilren basstandard och med många fina detaljer. Först och främst är loftgångarna en snygg tillgång som gör att du får din egen ytterdörr in från friska luften, och en extra uteplats om så önskas.

Brf BoKlok Eriksbergshöjden äger fastigheten Stensholm 1:753 och är en stabil och välskött förening. Fastigheten består av 28 st lägenheter med adresserna Drivhusvägen 15 till 29. Föreningen har även 31 parkeringsplatser på den gemensamma parkeringsplatsen, där du som medlem har tillgång till en plats som ingår i avgiften.

Detta är en kommande försäljning för ytterligare frågor och funderingar vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy