Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kvarnbergsvägen 74, Hörningsnäs, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
3 288 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad 2:a med stor balkong i lummiga villakvarter

Varmt välkomna till Kvarnbergsvägen 74!

Här finner ni en insynsskyddad bostad om 55 kvm som presenteras enligt följande: luftig hall med praktiskt förråd för gott om förvaring, luftigt badrum med tvättmaskin, fräscht renoverat kök med vita luckor, ett fint sovrum med bra ljusinsläpp samt stort socialt vardagsrum med utgång till trädäckad balkong som bjuder på sol under hela dagen och inpå kvällen.

I föreningen finns cykelställ, separat tvättstuga, soprum, lekplats samt carport och parkeringar. Bostaden är belägen i lummiga och barnvänliga villakvarter med närhet till natur, kommunikationer, förskolor, skolor, Huddinge C och sjön Trehörningen.

Sammanfattningsvis en renoverad bostad med stor balkong som bjuder på flera soltimmar!

Hjärtligt välkomna!

Beskrivning

HALL
Luftig hall med bra avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare med uppsatta hyllplan och en garderob.

BADRUM
Delvist kaklat badrum med tvättmaskin, WC, handfat, handdukstork samt badkar.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med fina ljusa golv och bra ljusinsläpp från fönsterpartier två olika väderstreck. Här inryms såväl en matgrupp om 4-6 personer samt en stor soffa. Utgång till balkong som vetter i sydvästläge med skön eftermiddagssol.

KÖK
Renoverat kök i modernt utförande med gott om förvaringsmöjligheter i över/-underskåp. Köket har en maskinell utrustning om

* Integrerad varmluftsugn
* Integrerad microvågsugn
* Integrerad diskmaskin
* Integrerad kyl och frys
* Köksfläkt

SOVRUM
Rymligt och fint sovrum med bra ljusinsläpp från två fönsterpartier.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 Brf Rödbetan 10 .pdf Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 55 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

10

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Våningsplan 2 av 2 (1 trappa).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1987

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rödbetan 10
Lägenhetsnummer: 10
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 147 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-TV via ComHem.

Internet

Bredband via Com Hem eller Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 3 288 SEK / mån

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Driftskostnad tillkommer på månadsavgiften med försäkring och hushållsström. Detta kan variera beroende på förbrukning och leverantör.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.74000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Trädäckad balkong i härligt sydvästläge som bjuder på sol hela dagen och inpå kvällen. Här inryms en sittgrupp om ca 4 personer.

Bilplats

Carportplats. Går att hyra ca 350 kr/mån. Fyra stycken gästparkeringar finns också förutom parkering på närliggande gator.

Övriga utrymmen

Rymligt förråd finner ni precis utanför dörren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy