Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västra vägen 1C, Rudviken/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81.5 kvm
Avgift
3 391 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Malin Reidarsson
Ansvarig mäklare Malin Reidarsson

Totalrenoverad 3a med fantastisk balkong och lyxiga tillval!

Högt upp i huset med en vacker utsikt och en fantastisk balkong i sydväst-läge finns denna rymliga och smakfullt renoverade 3:a. Lägenheten är mycket väldisponerad och har ett underbart ljusinsläpp. Bostaden har renoverats helt under 2015 och har många lyxiga detaljer med carrarmarmor, granit och trädslaget teak. Badrummet har en lyxig känsla med en platsbyggt kommod, stilfullt duschutrymma och spottar i tak. Här finns även tvättmaskin/torktumlare. Köket är en riktig dröm med mycket goda arbetsytor och fin inredning med kök från Järfälla kök och öppna hyllplan i ek. Båda sovrummen är rymliga med god förvaring och plats för allt man kan önska sig.

Föreningen kommer inom kort att genomgå ett stambyte. Entreprenören bekräftar: Med största sannolikhet så kommer inte lägenheten att påverkas till följd av totalrenoveringen som genomfördes 2015 då man även förberedde för det framtida stambytet.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav! Exempelvis finns både grönområden, anrika Hagaparken och Solna centrum inom gångavstånd och Vasastan ligger inte mer än en cykeltur bort. Här bor du även med närhet till både tunnelbanan samt andra kommunikationer. Närmsta busstation tar dig till Karolinska Sjukhuset/ Stockholm åt ena hållet samt Sundbybergs station åt det andra. Även buss 67 mot Skansen och Frösundavik finns tillgänglig. Låt oss inte glömma att det även nu är fastställt att den nya gula tunnelbanelinjen kommer ha en hållplats i direkt närhet till denna lägenhet.

För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy