Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rosengatan 12B, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
3 848 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

Välplanerad 3:a med balkong i söderläge mitt i centrala Sundbyberg!

Välkomna till denna välplanerade bostad belägen på en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser, Rosengatan. Denna 3:a erbjuder en genomgående planlösning vilket tillsammans med sitt läge på våning 2 av 3 i huset bidrar till ett fint ljusinsläpp. Bostaden har vackra originaldetaljer såsom hög takhöjd, charmiga fönster och inbyggd förvaring. Vardagsrummet är stort och bjuder in till trevligt umgänge med plats för stor soffa och även matsalsdel. Härifrån nås bostadens balkong som är belägen i ett grönskande söderläge. Här kan sol avnjutas stora delar av dagen med en fin utsikt över grönska och en och annan vacker byggnad då bland annat landmärken som Sundbyberg kyrka och Vattentornet ligger precis i närheten. Grönskan är något som kan avnjutas från samtliga fönster, vilket är unikt på en så central adress som denna. Vidare finner ni två rymliga sovrum, ett välskött kök samt ett riktigt fint, stambytt badrum.Till bostaden hör också ett vindsförråd och en matkällare.

Från Rosengatan når ni ett stort utbud av butiker, populära restauranger och mysiga Tornparken. Med någon minuts promenad når ni ett otroligt utbud kommunikationer (ex. tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, bussar) som bl.a. tar er in till T-centralen på 10 minuter. Adressen ligger på en höjd mellan Sundbybergs två grönområden, åt ena hållet når ni Golfängarna och dess sjöar Lötsjön och Råstasjön och åt andra hållet når ni Bällstaån (Mälaren) som tar er hela vägen in till centrala Stockholm. Föreningen Brf Gåsen 8 är en bra förening med god ekonomi och en låg belåningsgrad.

Söker ni en bostad med ett fantastiskt läge i centrala Sundbyberg, där möjligheten att sätta sin egen prägel på en riktigt bra grund finns? Då är ni varmt välkomna till Rosengatan 12B.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy