Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 250 000 SEK
Adress
Kadettgatan 26C, Västra Berga, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86 kvm
Avgift
5 497 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Två trappor upp är denna pärlan belägen med insynsfri utsikt. Bostaden erbjuder generösa ytor om ca 87 kvm med mycket ljusinsläpp.
Totalrenoverad lägenhet som är redo för inflyttning. ytskicket består av snyggt genomgående parkettgolv och vita väggar, stambytt badrum med tvättmöjlighet samt ett gedigt tidslöst kök med plats för matbord. Den maskinella delen består av häll, ugn, fläkt och diskmaskin.
Stor inglasad balkong! Fiber finns!
Välkommen hem!

Brf Kadetten är ekonomiskt strak bostadsföreningen. Bostadsföreningen erbjuder p-platser (laddstolpar för elbilar finns) och garage (separat kö som gäller)

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 86 kvm.

Rum

3 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

133

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Två trappor upp
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1968
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Ventilation: Självdrag
Ventilationsinspektion: 2009-05-06

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen BRF Kadetten
Organisationsnummer: 743000-1987
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 133
Antal lägenheter: 242
Antal lokaler: 36

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar: 2017-2018: Renovering/förstoring av balkongerna. 2017-2018: Garage och p-platser. 2017: Tvättstugor. 2016: Installerat fiber. 2012: Renovering av entréer. Montering av taggsystem och porttelefoni. 2011: Byte av låssystem i hela föreningen 2010: Tilläggsisolering av vindar. Byte av radiatorventiler och montering av termostatventiler på samtliga radiatorer i föreningen 2009-2010: Föreningen genomförde stambyte med badrumsrenovering.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2009-05-06
Energiprestanda primärenergital: 166 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 5 497 SEK / mån
Ink värme & vatten

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.45438 %
Andel av årsavgiften: 0.45438 %

Uteplats

Stor nyrenovad balkong med plats för möblemang, en perfekt plats för avkoppling.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy