Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ekuddsvägen 25, 3 tr, Ekudden, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 877 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt läge vid Järlasjön med balkong i söderläge

Välkommen hem till denna fina och ljusa 2:a som ligger med ett helt fantastiskt läge överblickande Järlasjön. Här njuter du av utsikten från varje fönster i ett naturskönt boende med närhet till storstadens puls. Härlig möblerbar balkong i söderläge med vacker sjöutsikt. Trevlig och välskött förening med bra ekonomi, stor grillplats och närhet till badbrygga för ditt morgon- och kvällsdopp sommartid.

Lägenheten är belägen på våning 3 med ett högt och fritt läge och i genomgående mycket gott skick med bra ljusinsläpp. Rymlig hall med bra förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Stambytt helkaklat badrum i neutrala färger med vägghängd toalett, badkar och tvättmaskin. Trevligt och socialt vardagsrum med plats för stort matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen där du njuter av solen hela dagen. Ljust och stort kök med mycket förvaring och arbetsytor. Matplats för ca 4 personer, här njuter du av en långfrukost med utsikt över Hammarbybacken. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Rummet går att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum eller arbetsrum. Här finns utmärkt klädförvaring via garderobsvägg.

Stabil förening med många stora renoveringar nyligen genomförda. Längs strandkanten finns fina promenadstråk med flertalet badbryggor. Underbara Järlasjön erbjuder utöver badplatser, härliga promenadstråk, kanotklubb och skridskoåkning under vintertid. Kommunikationerna i området är toppen, Slussen ligger endast 10 minuter bort med Saltsjöbanan och bussar trafikerar området dygnet runt. Området ligger beläget mellan köpcentren Nacka Forum och Sickla Köpkvarter som tillsammans ger ett shopping- och restaurangutbud utöver det vanliga.

Beskrivning

Övrigt

Här bor du i det idylliska bostadsområdet Ekudden vid Järlasjöns strand. Järlasjön erbjuder de boende skridskoåkning och längdskidor vintertid samt bad med flera badbryggor och riktigt båt- och kanotliv under sommarhalvåret. På andra sidan gatan från bostaden finns en lekpark för barn och en fin kulle att ha picknick vid. Längs Järlasjön finns en mysig strandpromenad som tar er till närliggande Järla Sjö och Sickla Köpkvarter med stort shoppingutbud, träningsmöjligheter, stormarknader och ett rikligt restaurangutbud. På promenadavstånd ligger även Nacka Forum, en av Stockholms trevligaste gallerior.

På andra sidan sjön ligger nackareservatet med friluftsanläggningen Hellasgården, motionsspår, utegym och badsjöar. För slalomåkaren är det inte långt till Hammarbybackens liftar. Svindersviks och Nyckelvikens naturreservat är också sköna oaser att besöka för den som tycker om naturen.

Kommunikationerna är utmärkta. Här trafikerar saltsjöbanan och bussar in till city dygnet runt med täta turer - på mindre än tio minuter är du vid Slussen. Även tunnelbana med stationer i Järla Sjö och Sickla planeras vara klart 2025.

Ett flertal förskolor, skolor samt Nacka Gymnasium finns inom gångavstånd.
Mer finns att läsa på: www.jarlasjo.se

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration 25.pdf Stadgar.pdf Arsredovisning_2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 66 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

015 (1303)

Våning / hiss

Våning 3 av 13.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1963
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ekoxen i Nacka
Organisationsnummer: 769605-9570
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 015 (1303)
Antal lägenheter: 136
Antal lokaler: 2

Brf Ekoxen ombildades 2005 och ligger på Ekuddsvägen 25-27. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Läs mer om föreningen på www.brfekoxen.se

Energideklaration

Energiförbrukning: 122 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-12-16

TV

Kabel-tv och bredband via Com Hem eller Bredbandsbolaget (fiber, 100 Mbit/s). Analogt tv utbud ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 877 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Stambyte 2007-2010
Nya elstammar inkl nya ledningar i lgh 2007-2010
Renovering fasad 2009-2010
Fönsterbyte 2010
Renovering av hissar 2010
Nya maskiner i tvättstuga 2011
Ombyggnad av gård 2013
Renovering av trapphus 2015
Nytt låssystem 2015
Spolat stammarna 2016
Renovering av balkonger 2017/pågående

Bilplats

49 parkeringsplatser i garage finns att hyra för 400 kr/mån
85 parkeringsplatser på parkeringsdäck finns att hyra för 235 kr/mån
För tillfället är det kö till parkeringsplatserna men som boende i föreningen har du rätt till en parkeringsplats inom 3 mån. Gästparkeringar finns i föreningen samt avgiftsparkering.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm. I föreningen finns även hobbyrum, cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga. Tvättstugan är belägen i källaren och är utrustad med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 1 torkskåp, 1 torkrum och mangel.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy