Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK
Adress
Ekedalsvägen 13C, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
6 078 SEK / mån
Rum
3 rum

Egen ingång och stor altan i bästa solläge

Unik chans för alla er som önskar bo i en "radhuslägenhet". År 2016 byggde Brf Spinnrocken fyra markplanslägenheter och nu är en av de bästa till salu. Här bor man på rymliga 93 kvm som fördelas på två sovrum, generöst vardagsrum och välplanerat kök. Helkaklat badrum med dusch-hörna samt förberett för tvättmaskin. Bostaden är välskött och ger fortfarande en känsla av nyskick. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar samt stilrent kök från IKEA med gott om arbetsytor. Stor altan i bästa solläge samt egen ingång från gården. Välskött förening som värnar om sin gröna närmiljö. Optimalt läge i lugnt närområde med bara några minuters gångväg till pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 20 minuter samt Jakobsbergs centrum med restauranger, butiker och service. Önskar man större utbud ligger Barkarby Handelsplats ca 25 minuters gångväg bort samt närhet till Mälaren och Järvafältet. Missa inte detta tillfälle!

Beskrivning

HALL: Välkomnande hall inredd med grått klinkergolv (golvvärme) som övergår i ekparkett. Vita väggar samt garderober med skjutdörrar. Säkerhetdörr, Daloc.
KLÄDKAMMARE: Parkettgolv, vita väggar, klädstång samt klädhylla.
SOVRUM I: Masterbedroom med ljusa väggar, parkettgolv och garderober. Fönster mot innergård.
SOVRUM II: Kan med fördel användas som sovrum eller arbetsrum. Parkett på golvet samt ljusa väggar. En garderob samt fönster mot innergård.
VARDAGSRUM: Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor altan i bästa solläge. Parkett på golvet och ljusgrå tapet på väggarna.
KÖK MED MATPLATS: Ljust och välplanerat kök med plats för upp till 10 personer till bords. Kök från IKEA med vita skåpluckor, laminatbänkskiva och målad vägg med glasskiva som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, kyl, frys, och diskmaskin.
BADRUM: Stort badrum med grått klinker på golvet (golvvärme) samt vitt kakel på väggarna. Dusch bakom glasdörrar, handfat i kommod med väggspegel ovan samt handduksvärmare och förvaringsskåp. Förberett för tvättmaskin.

Övrigt

JAKOBSBERG
Jakobsberg ligger central i Järfällas kommun. Här finns goda kommunikationer med pendeltåg och bussar. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholm C tar ca 20 minuter. Snabb påfart till såväl E18 som E4:an tar dig smidigt både söderut mot Stockholm City samt väster ut mot Enköping och Västerås. Arlanda och Bromma flygplats ligger på ca 25 minuters avstånd med bil.
I Jakobsbergs centrum finns ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger, biograf, frisörer, banker, apotek och ett bibliotek. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre. Önskar man ett större utbud av butiker ligger Barkarby Handelsplats bara minuter bort med bil. Här finns IKEA, ICA MAXI, Barkarby Outlet, Plantagen, Leos lekland m.m. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive. så som is-och simhall, tennishall, paddelhall, fotbollsplaner, skidbacke, golfbana och träningslokaler. Flertalet skolor och förskolor finns i området. Se kommunens hemsida. www.jarfalla.se

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Spinnrocken.pdf.pdf 2018 Årsredovisning Brf Spinnrocken i Järfälla.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 93 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

140

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1989/2015
Fönster: 3-glasfönster isolerrutor med persienner
Övrigt: Gemensam tvättstuga, festlokal

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme, värmeåtervinnare

Föreningen

Föreningens namn: Brf HSB Spinnrocken
Organisationsnummer: 716419-3232
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 140
Antal lägenheter: 138
Antal lokaler: 1

Gemensamma utrymmen: Föreningslokal finns på gården mellan Ekedalsvägen 15 och Slöjdvägen 26.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Kabel-Tv Leverantör: Telia
Basutbud ingår i avgiften

Internet

250 Mbit Leverantör: Telia
Ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 6 078 SEK / mån
inkl. värme, vatten, kabel-tv, internet, Ip-telefoni, samt bostadsrättstillägg

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Föreningen tillämpar individuell elmätning som debiteras månadsvis.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.8376 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Upprustning av lekplats - pågående
Tak inom 3-5 år enligt underhållsplan

Uteplats

Stor trädäckad altan mot grönskande trädgård med sol hela dagen.

Bilplats

58 st garage 500 kr/mån
77 st p-platser 250 kr/mån
Separat kö. Förvaltas av Fastum

Övriga utrymmen

Extra förråd utanför lägenheten

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy