Länk kopierad!

Visningar

tors 19 sep 17:00 - 17:30
Bokningsbar visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK
Adress
Nobelvägen 74A U2, Värnhem, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
37 kvm
Avgift
1 916 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Genomgående etta med vackra 30- tals detaljer!

Trivsam etta som är både ljus, genomgående och insynsskyddad samt optimalt planerat med vackra 30- tals detaljer. Smakfullt och varsamt renoverad, belägen på andra våningen med utsikt mot föreningens grönskande gård och Zeniths vackra koloniområde. Denna bostaden passar perfekt för paret, studenten eller förstagångsköparen! I närområdet erbjuds caféer, restauranger, gym, Entré köpcentrum, och flertalet välsorterade matbutiker med generösa öppettider. Värnhemstorget nås på fem minuter till fots, detta är en av Malmös knutpunkter för både stads- och regionsbussar. En kort cykeltur bort nås citykärnan. Här bor du i en välskött förening med en supermysig och lummig gård. Ett hem att längta till!

Varmt välkomna på visning.

Beskrivning

HALL:
Fiskbensparkett och mönstrad tapet. Finns både garderob och plats för avhängning.

KÖK:
Vitt plankgolv och ljusa väggar. Köket är i vitt utförande med gott om skåpsförvaring. Köket är utrustat med spis/ugn (2014), fläkt (2014). samt kombinerad kyl och frys (2014).

VARDAGSRUM:
Fiskbensparkett och vita väggar samt en röd fondvägg. Finns plats för soffgrupp och matmöblemang. I anslutning till hallen ligger sovalkoven.

BADRUM:
Väggarna är helkaklade i vitt och golvet har grått klinker. Duschväggar i glas. Renoverat 2014.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Nobelvägen 74A.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning-17

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 33.6%.

Församling

Malmö s:t petri.

Storlek

Boarea 37 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1008

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1935
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lärkträdet
Organisationsnummer: 746000-2582
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1008
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf Lärkträdet bildades 1934 och är belägen på Nobelvägen 74 A, Värnhem i Malmö. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus om 4 våningar med 16 lägenheter. Fastigheten är uppförd 1935.

Parkering: Boendeparkering råder i området.

TV och bredband: Kabel- tv är anslutet via ComHem för en obligatorisk kostnad på 55 kr/mån. Bredband är anslutet via ComHem, medlemmen väljer själv hastighet samt pris. Detta ingår ej i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har ett gemensamt förråd med trädgårdsredskap och verktyg, pingisrum finns tillängligt för alla medlemmar uppe på viden.

Föreningens ekonomi

SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar. (1162,50kr år 2019) Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant. (465 kr år 2019).

Föreningen planerar inte i dagsläget för någon avgiftshöjning.

Föreningens renoveringar

-Gjorda renoveringar
1980, Takbyte.
1995, Värme.
1998, Renovering av balkonger.
2002, Vattenstammar samt elbyte.
2008. Fönsterbyte.
2010, Renovering av gård.
2015, Fasad, värmeväxlare, plattor säkrades med skruv och dåliga plattor byttes ut.

Planerade renoveringar:
- föreningen planerar inför en relining.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Energideklaration

Energiförbrukning: 156 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-07-01

TV

ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 1 916 SEK / mån
KOMMENTAR TILL AVGIFT:
Obligatoriskt tillägg om 55 kr är inräknat i avgiften vilken avser avgiften för Kabel-TV.

Driftskostnad

575 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 450 SEK
I elkostnaden ingår även kostnaden för gasen till spisen/ugnen. Gasen kostar 151 kr/mån.
Driftkostnaden för försäkring är schablonberäknad och avser ett år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.12486 %
Andel av årsavgiften: 4.12470 %

Bilplats

Boendeparkering råder i området.

Närområde

Allmänt om området: Värnhem är ett område som staden satsat rejält på under senare år, vilket också gett resultat. Genom varsam renovering av de gamla sekelskifteshusen, nybyggen, uppförandet av köpcentrumet Entré och uppfräschning av Värnhemstorget har Värnhem blivit en kittel för kultur, studenter och rörelse. Från suverän kebab på Chaplin grill och smaskiga plankstekar på Broderstugan till söndagsbrunch på Café Ceder är matscenen här varierad och välsmakande. Värnhem är också en av Malmös bussnoder och för många bussar första stoppet in och sista stoppet ut mot Lund ? det tar bara en kvart att åka mellan stadsgränserna härifrån!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy