Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sandbäcksgatan 11, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
5 098 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk våning med takterass med hänförande utsikt!

Vi har nu fått äran att till saluföra denna förstklassiga våning med en enorm takterrass, som ligger centralt och fint beläget med magiska vyer över Linköping stad! Här bor du bekvämt med hissen direkt in i lägenheten. Bostaden ligger med fritt läge, högst upp i huset, med fönster och utsikt i tre väderstreck. Lägenhetens 93 kvadratmeter fördelas på en rymlig hall med klinkergolv, vitt kök med matplats, öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till terrassen, två sovrum i bra storlekar, varav ett med skjutdörrsgarderob samt utgång till takterrassen, badrum med golvvärme och tvättavdelning samt gäst-wc med golvvärme. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Lägenheten har ett suveränt stadsläge med grönskande parker och Tinnerbäcken inpå knuten. Stabil och välskött Riksbyggen-förening med faciliteter såsom gym, övernattningslokal, pergola med uteplats, mycket fin innergård med grönska och kryddträdgård. Gångavstånd till Trädgårdsföreningen och Universitetssjukhuset. Här finns närhet till all service du kan tänka dig, restauranger, caféer, shopping, bio, teater och träningscenter.

Detta boende särskiljer sig verkligen från mängden och måste upplevas på plats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en privat visning!

Beskrivning

Via hiss eller trapphus kommer du direkt in i en rymlig hall med klinkergolv och ljusa väggar.

Stilrent och modernt kök med vita köksluckor, mörk stenbänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd. Matplats med utrymme för 6-8 personer. Ekparkettgolv och vita väggar.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrum med plats för soffgrupp. Ekparkettgolv och vita väggar. Utgång till den fantastiska terrassen.

Badrum med vita, helkaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara glasväggar, WC, handfat med kommod samt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Större sovrum med ekparkettgolv och vita väggar. Plats för dubbelsäng. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Utgång till terrass.

Gäst-WC. Vita, kaklade väggar med klinkergolv.

Sovrum med ekparkettgolv och vita väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista - bilaga överlåtelseavtal

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 93 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

4561

Våning / hiss

Våning 6 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Mahoniahöjden 1
Organisationsnummer: 769620-2469
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4561
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf Mahoniahöjden utgörs av fem huskroppar med totalt 78 lägenheter, med adresserna Lasarettsgatan 2-8 samt Sandbäcksgatan 11-15.

Parkering: Garage under mark, nås direkt via hissar ner från varje trapphus. Infart till garaget nås via ramper från nedfart från Lasarettsgatan. Kostnad: 816 kr/mån, separat kö. Besöksparkering finns inom föreningens område.

TV och bredband: Telia Triple play

Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd.För föreningen medlemmar finns gemensamma ytor för barnvagnar och rollatorer i anslutning till trapphusen att nyttja. I hus B finns även gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och ett gym. Utöver det finns det också cykelförråd i anslutning till utrymmen i garaget, soprum, miljörum samt grovsoprum.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar, 2018-01-12.

TV

Telia Triple play, grundutbud ingår i avgiften.

Internet

Telia Triple play, ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 098 SEK / mån
inkl uppvärmning samt bredband, TV och telefoni (Telia Triple play)

Driftskostnad

640 SEK varav:
Försäkring: 140 SEK
VA: 250 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.35589 %
Andel av årsavgiften: 1.35589 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1108 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Fantastisk terrass om hela 43 kvadratmeter med helt otroliga vyer över Linköping stad. Terrassen är väl tilltagen och har plats för såväl en stor loungegrupp, matgrupp samt grill, här finns även utrymme för växter och planteringar.
Här kan du njuta av förmiddags- och eftermiddagssol.

Bilplats

Garage under mark, nås direkt via hissar ner från varje trapphus. Infart till garaget nås via ramper från nedfart från Lasarettsgatan. Kostnad: 816 kr/mån, separat kö. Besöksparkering finns inom föreningens område.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy